Cozyance
Wij zijn gericht op het creeëren van geluksmomenten door mensen te helpen hun droomsituatie te realiseren met een elektrische haard en/of interieurmeubel.
10
52 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 20 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Bert en Dingena deRuijter
  Review voor Cozyance

  Een kachel naar onze wens. Na goed overleg zijn we toch tot een goede uitkomst gekomen wat de prijs betreft.
  Ook de monteur werkte keurig netjes en was vriendelijk en nam goed de tijd om alles te bespreken. Bij het plaatsen van de kachel.
  Tevreden klanten.

  Antwoord van Cozyance

  Beste Bert en Dingena, wat ontzettend leuk om te lezen! Heel veel genietmomenten van jullie prachtige haard.

 • Mieke en Dick
  Review voor Cozyance

  Uitstekend geadviseerd bij bezoek aan de showroom en goede keuze kunnen maken. Correcte afspraken, levering en montage. Een prachtig product geleverd. Kortom vakwerk, wij zijn erg twvreden met het resultaat

  Antwoord van Cozyance

  Beste Mieke en Dick, wat is het gaaf geworden zeg :) Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Ik vond het ook leuk om via de telefoon te horen dat jullie er elke dag van genieten. Dat was ons doel en die hebben we gehaald! Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen 👍

 • Hoe beoordeel je Cozyance?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Tine
  Review voor Cozyance

  Super service, aardige mensen, mooie producten. We zijn goed geadviseerd en geholpen.

  Antwoord van Cozyance

  Hoi Tine, dankjewel voor het delen van jullie ervaring. Leuk dat we dit zo kunnen doen! :)

 • N.Teraa
  Review voor Cozyance

  We zijn super goed geholpen .
  Ze nemen echt de tijd voor je.

  Antwoord van Cozyance

  Hoi Nico en Henriëtte, fijn om te lezen! :) En nog bedankt voor de foto, ziet er echt super leuk uit 👍 Veel genietmomenten samen met de haard.

 • Gert & Joan
  Review voor Cozyance

  In de showroom snel en vakkundig geholpen. Aflevering verliep volgens afspraak. Goede after sales en heel klantvriendelijk.

  Antwoord van Cozyance

  Hoi Gert en Joan, het is echt super gaaf geworden in jullie woning. Bedankt voor het delen van jullie ervaring en veel genietmomenten van de haard gewenst :)

 • joey klokgieters
  Review voor Cozyance

  goed contact, duidelijk, vriendelijk, top kwaliteit,

  Antwoord van Cozyance

  Ha Joey, fijn om te lezen! :-) En het project is gaaf geworden, klasse.

 • Fam. Keijzer
  Review voor Cozyance

  Dimplex stonebridge opti-myst.geeft een heel realistische brandend vuur effect. We zijn er erg blij mee.

  Antwoord van Cozyance

  Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie er zo blij mee zijn! Bedankt dat ik ook even langs mocht komen om het eindresultaat te zien. Veel genietmomenten gewenst samen!

 • Karel
  Review voor Cozyance

  Perfecte aflevering en instructie. Alle rommel meteen meegenomen. Niets dan lof!!!

  Antwoord van Cozyance

  Hoi Karel, ik was echt blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Daar doen we het voor! Veel genietmomenten van jullie mooie kachel toegewenst :-)

 • Fam. Luijk
  Review voor Cozyance

  Onze elektrische haard staat inmiddels in onze kamer. We zijn er heel blij mee. Nielco heeft ons uitgebreid advies gegeven. We hebben gekozen voor British Fire zodat we nu een realistisch vlammenbeeld hebben. Omdat Nielco het visualiseert in 3D krijg je een goed idee hoe het gaat worden. We hebben goede ervaringen met Cozyance.

  Antwoord van Cozyance

  Beste Fam. Luijk, fijn dat jullie het zo hebben ervaren. En wat een metamorfose heeft het gegeven! Veel genietmomenten toegewenst :)

 • Pim
  Review voor Cozyance

  Bij onze zoektocht naar een mooie waterdamphaard kwamen we bij Cozyance uit. Na goed advies een mooie waterdamp haard van Dimplex gekocht, we genieten er elke nog dag van. Nielco is erg klantvriendelijk, servicegericht, behulpzaam en reageert snel op berichtjes.

  Antwoord van Cozyance

  Hoi Pim, ik heb de foto gezien die je hebt gestuurd en ziet er echt super leuk uit. En ook fijn dat jullie het prettig hebben ervaren ;-) Wij zijn weer blij. Veel genietmomenten toegewenst met de haard!

 • Charles en Patty
  Review voor Cozyance

  Na een prettig showroom bezoek, met een duidelijke uitleg, hebben we een mooie elektrische haard gekocht. Deze is nu geleverd en we zijn er helemaal blij mee. We hebben de juiste keuze gemaakt, mede door Nielco.

  Antwoord van Cozyance

  Hoi Charles en Patty, wat ontzettend fijn om te lezen, daar wordt ik blij van. Heel veel genietmomenten toegewenst met jullie mooie bramshaw!

 • Ben & Jessica van der Aalst
  Review voor Cozyance

  Bij Cozyance een heel mooie elektrische haard gekocht, en we genieten er elke dag van. De eigenaar is erg klantvriendelijk en heel gehulpzaam bij vragen. Reageert snel op berichtjes, en verleent een prima service. Kortom een aanrader om hier een mooie haard aan te schaffen.

  Antwoord van Cozyance

  Bedankt voor jullie review Ben en Jessica! Veel genietmomenten met de kachel toegewenst :)

 • Marcel & Myriam van Vliet
  Review voor Cozyance

  Zeer mooie elektrische kachel gekocht bij Cozyance, super tevreden mee. Zeer goed ontvangen nadat we een afspraak hadden gemaakt om ons voor te laten lichten wat een goede kachel voor ons zou zijn. Natuurlijk hadden we al op de site gekeken… we waren helemaal weg van de British Fires Bramshaw met houtvak. Nielco kon er van alles over uitleggen wat we niet op de site konden vinden. Het besluit was al snel genomen, deze moest het worden. Uitstekend op datum en tijd geleverd zoals Nielco ons op de hoogte had gebracht. Eenmaal in huis direct in elkaar gezet en aangezet.. super blij met onze nieuwe kachel. Wij kunnen het iedereen aanraden om een afspraak te maken om je goed en vakkundig te laten informeren. Bijzonder prettig om hierin begeleid te worden. Cozyance komt zijn afspraken na, oprecht en eerlijk.

  Antwoord van Cozyance

  Hoi Marcel en Myriam, ik ben blij om te lezen dat jullie het als fijn hebben ervaren! En het is ook een gaaf plaatje geworden. Heel veel genietmomenten samen! :)

 • Gerben
  Review voor Cozyance

  Super goede service van begin tot eind. De eigenaar reageerde snel op zowel telefoontjes als whatsapp berichten en kwam met goede en eerlijke adviezen. Ook contact opzoeken met de fabrikant vanwege een specifieke vraag was geen enkele moeite. Nazorg was ook top met adviezen qua afwerking en informatie over de levering. De elektrische kachel zou in eerste instantie 2-3 weken levertijd hebben maar was uiteindelijk binnen een paar dagen al bezorgd. Bedankt!

  Antwoord van Cozyance

  Ha Gerben, bedankt voor je eerlijke review! Heel veel succes met de laatste afwerkingen. En als je vragen/advies nodig hebt, dan weet je mij te vinden ;) Sfeervolle groet, Nielco

 • Martin de Leeuw
  Review voor Cozyance

  Prima service, goede, duidelijke en tijdige communicatie en erg klantvriendelijk.

  Zeker aan te bevelen.

  Antwoord van Cozyance

  Hoi Martin, graag gedaan! We hadden wat uitdagingen met de levertijd, maar uiteindelijk is het goed gekomen. Veel plezier met je elektrische haard :)

 • Familie Van Scherpenzeel
  Review voor Cozyance

  Goede voorlichting, prettig gesprek, kachel gekocht en geplaatst door vakmensen!

  Antwoord van Cozyance

  Beste Fam. Scherpenzeel, wat fijn om te lezen dat jullie het als prettig hebben ervaren. Ik heb de foto's gezien van het eindresultaat en het is echt prachtig geworden. Heel veel plezier van de kachel :)

 • Teun de ruiter
  Review voor Cozyance

  Ik wil even laten weten dat het prima zaken doen is met deze webwinkel heb bij Nielco, waar ik een goed gevoel bij had alles duidelijk uitgelegd en direct de order geplaatst en die was echt snel opgestuurd, het resultaat was echt prima,
  de haard doet het weer als nieuw. Dankjewel Nielco voor deze uitmuntende service.Gr. Teun De Ruiter

  Antwoord van Cozyance

  Ha Teun, fijn dat de haard het weer doet. Graag gedaan! Veel genietmomentjes bij de haard toegewenst :)

 • Mario Crombeen
  Review voor Cozyance

  Was al een tijd op zoek naar een electrische haard. Via internet bij firma Cozyance uitgekomen. Heb telefonische contact gehad met Nielco, ons gesprek verliep op een prettige manier, wat mij uiteindelijk heeft doen besluiten om niet verder te zoeken maar gelijk een bestelling te plaatsen. Heb de haard nu aantal weken in huis en ben zeer tevreden, al mijn verwachting wat betreft een electrische haard zijn uitgekomen. Ik zou iedereen adviseren die een haard wil aanschaffen contact met deze winkel op nemen. Men gaat er zeker slagen!

  Antwoord van Cozyance

  Hoi Mario, bedankt voor je review! :) Heel veel plezier met de haard en ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

 • Yvonne
  Review voor Cozyance

  Heel fijn geholpen met de aankoop van onze elektrische sfeerhaard, alle tijd voor ons genomen!

  Antwoord van Cozyance

  Hoi Cock en Yvonne, bedankt voor jullie review. Was leuk jullie geholpen te hebben :)

 • Adriaan van Beukerom
  Review voor Cozyance

  Nemen rustig de tijd en hebben ons van A-Z geholpen met een prachtige haard.

  Antwoord van Cozyance

  Hoi Adriaan, bedankt voor je complimenten. Ik heb er van genoten! Veel plezier van de mooie haard met meubel :)