Crea-Nepal
Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige producten.
ingrid
mooie tas, snelle levering.
Rosie
Mooie onderzetters en leuk presentje erbij!!
Hoe beoordeel je Crea-Nepal?
T
Top service mooi product
Barbara Vroom
Geweldige service en zeer klantgericht -
Josien van Haperen
Verantwoord geproduceerde producten, goede prijzen, verzorgde persoonlijk gemaakte levering. Complimenten!
Goof Visser
Top initiatief, goed gedaan. Succes!
Jikra
Prachtige katoenen sjaals, fijn de mensen in Nepal te steunen met deze aankoop 🙏
Fran
Heel mooie kwaliteit zowel van de cashmere sjaal als van de geborduurde sjaal!!! Snelle levering, goede communicatie!
Michaëla
Prachtige sjaal, snelle levering en tot mijn verrassing ingepakt als een cadeau met een persoonlijk kaartje erbij. Top, crea-Nepal!
Hilde
leuk verzorgd, snelle levering
Cecile
Mooie, heerlijk zachte sjaal, snelle verzending en vriendelijke klantenservice. Er was iets niet goed gegaan met de verzending van mijn bestelling. En dat is op een hele gulle manier opgelost, heel lief!
M van der Helm
Snelle, meedenkend en goede service. Producten van mooie kwaliteit.
Mieke de Graaf
Prachtige kwaliteit. Snelle verzending. Je steunt ook nog een goed doel . Doen dus !!
Gabriël van Berkum
Zeer goede vriendelijke service, omdat ik een kleur sjaal ontving die anders was dan op mijn laptop , kreeg ik twee andere in dezelfde kleurstelling toe gestuurd opdat ik beter kon kiezen . Prachtige sjaals en mooi project in Nepal
Rita Naron
Snelle levering van een prachtige sjaal, mooie kwaliteit, en erg leuk dat er ook een handgeschreven briefje bij was gedaan.
Liesbeth Mulder
Prachtige producten, idealistische onderneming en prima service. Veel dank.
Josephine
Mooie producten, snel geleverd en netjes verpakt!
Trude Bergsma
Snelle keurige levering, mooi product.
Tanja
Ze verkopen prachtige handgemaakte sjaals met een eerlijke prijs voor de maaksters in Nepal.
Vriendelijk en vlot telefonisch contact als je een vraag hebt. -
J.M. de Boer-Waltman
Eind van de ochtend besteld en volgende dag al binnen. Een prachtige wollen sjaal.
Zeer tevreden mee!