Creatief en Kado | Kado & Traktatie Shop
Zoek je een cadeau voor hem of een cadeau voor haar? Wij hebben leuke kraamcadeaus met naam , traktaties (met naam of liever een complete traktatie?) en uitdeelkadootjes voor jongens en meisjes.
Een leuk kado met eigen foto's of textiel bedrukkingen.
Kado & Traktatie Shop
Jenny
Ontzettend mooi brillendoekje ontvangen
Marielle
Fijne communicatie en snelle verzending.
Nette prijs ook. -
Hoe beoordeel je Creatief en Kado | Kado & Traktatie Shop?
Sas
Leuke producten!
Anne D
Voor iemand die alles al heeft, maar net op zichzelf woont, zocht ik een leuke kadootje. Hij heeft net het muesli ontbuit ondekt, dus daarom leek een leuke tekst mij erg persoonlijk. Rianne stuurde een opzetje en ging aan de slag. Keurig goed verpakt verstuurd en ik vulde de pot met lekker muesli met wat extra noten en hagelslag.
Mirjam
Prima
Gerda
Wat een ruim assortiment, prachtig! Mijn opdracht was mooi gemaakt en snel geleverd. Inmiddels
goed ontvangen.👏 -
Jacqueline
snelle levering, netjes verpakt
Dagmar De Meza-Martens
Netjes geleverd, snel geleverd en een probleem met stickers supersnel opgelost! Ik raad deze webshop aan!!! Groetjes Dagmar
Spruit
Snel geleverd, product precies wat ik zocht
Antwoord van Creatief en Kado | Kado & Traktatie ShopDankjewel voor je review.
Elske van der Woerd
goede website waar alles te vinden is. snelle levering
Mathilda Van Rodijnen
Mooie prijzen, leuke kadootje.
Antwoord van Creatief en Kado | Kado & Traktatie ShopDankjewel Mathilda, fijn te lezen
Lianne
Snelle levering, mooi ingepakt. Hartelijk dank!
Antwoord van Creatief en Kado | Kado & Traktatie ShopDankjewel Lianne,
Lilian
Helemaal blij en tevreden met mijn bestelling. Kwalitatief goede en mooie materialen, bedankt weer!
Antwoord van Creatief en Kado | Kado & Traktatie ShopLilian dankjewel, en leuk je weer even gesproken te hebben.
Pascale Tobben
Snelle levering hartstikke leuk en met zorg verpakt
Antwoord van Creatief en Kado | Kado & Traktatie ShopFijn te lezen, dankjewel voor het plaatsen van je review
Neeltje van de Ven
Snelle service en goede kwaliteit
Antwoord van Creatief en Kado | Kado & Traktatie ShopFijn te lezen
Diana
Snelle service en mooi verpakt.
Antwoord van Creatief en Kado | Kado & Traktatie ShopDiana dankjewel voor je review.
Melanie
Mailcontact was goed. Betrouwbare site.
Antwoord van Creatief en Kado | Kado & Traktatie ShopMelanie dankjewel voor het plaatsen van je review, blij te lezen dat de ervaring als goed is ervaren.
Mieke
Heel leuk pakket. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Leuk om creatief bezig te zijn.
Andrea Spekschoor
Gewedige service, in overleg kon het snel gemaakt worden en kon het bij haar thuis ophalen
Antwoord van Creatief en Kado | Kado & Traktatie ShopAndrea bedankt voor je review. Tot een volgende keer.
Maaike Bakker
Prima service!