Creatieve Materialen
Magda Kamphuis
De chenille draden waren ècht 15 mm dik, eerder was ik door een andere firma misleid, die ook jullie plaatje ten onrechte gebruikte, dus hier was ik erg blij mee. Wel hoge portokosten maar toen ik zag dat ze uit Denemarken kwamen snapte ik dat en toch snelle levering.
Marc K
Goed. uitstekende service. goede kwaliteit. Snelle reactie.
Hoe beoordeel je Creatieve Materialen?
Godelieve Van Nuffel
Heb lang moeten wachten op levering en GLS heeft niet laten weten wanneer het ging geleverd worden. Had ik niet gekeken op de link van de bestelling dan had ik niet geweten wanneer het geleverd werd.
School
Prima service!
Marion Douma
Bij jullie gevonden wat ik zocht alleen beetje prijzig maar blij dat ik het bij jullie vond
Anita Smans
Alles liep mooi zoals beloofd
Ella Gielen
Grote hoeveelheid = heel fijn! Vrij snelle levering!
Annette Bruil-Hofs
Snelle levering, gunstige prijs en goede service.
Luc Delesie
Snel geleverd. Goed verpakt. Alles oké
ace wiemann
snel en voldoet aan de verwachting
Yvette Faber
Snelle levering, duidelijke foto’s
Monique Kleij
Ze hadden kunnen reageren op mijn verzoek. Ik heb mijn spullen niet op het moment ontvangen dat ik ze nodig had en heb ze nu over. Ben aan het overwegen of ik ze terug wil sturen.
Antwoord van Creatieve MaterialenHallo Monique,
Bedankt voor je revieuw.
Je geeft aan dat we niet hebben gereageerd op je verzoek en ook dat je je spullen niet op tijd ontvangen hebt. Mag ik vragen wanneer en naar welk email adres je een verzoek hebt gestuurd. En na hoeveel dagen na bestellen heb je de artikelen ontvangen?
Als je de artikelen niet meer nodig hebt dan kun je ze retour sturen op onze kosten. Als je dit wilt, dan hoor ik het graag. -
Danny D V
Vlotte service en snelle levering , beeldje is ook heel mooi
Coby Erkelens
Super service
Nadine De Groote
Inderdaad snelle levering en alles in goede staat. Nog maal dank
J.E. Oswald Kinsfort of Dunnikier
Hoewel de bestelde artikelen een levertijd hadden van 2-3 werkdagen, werd mijn order pas na 6 werkdagen geleverd. Helaas werd er niet gereageerd nadat ik per e-mail hen liet weten dat de GLS track-en Trace-code enkele dagen na het plaatsen van de order nog steeds onbekend bleek te zijn bij
GLS. Blijkbaar is de order pas laat aan GLS overgedragen (in ieder geval ver na de aangegeven 2-3 dagen levertijd). Hieruit maak ik op de de vertraging bij de verkoper ligt en niet GLS. Omdat dit bedrijf helemaal niet reageerde op mijn bericht en ook niet uit zichzelf aangaven dat de levertijd langer zou duren dan verwacht, heb ik te weinig vertrouwen in dit bedrijf om nogmaals bij hen iets te bestellen.Antwoord van Creatieve MaterialenGoede avond,
Bedankt voor je feedback!
Wat vervelend dat je ervaring met onze verzending niet geheel positief is. Met name de levertijd lijkt een probleem.
Je bestelling heb ik even nagekeken en je hebt artikelen besteld die met GLS geleverd worden (op de website geven wij aan dat GLS binnen 3/4 werkdagen levert). Je hebt deze op op dinsdag geplaatst en op maandag geleverd gekregen. Dat is op de 4e werkdag. Ik zie in de tracking dat gedurende het proces er een wijziging had plaatsgevonden, waardoor het waarschijnlijk niet op de vrijdag geleverd is.
We hebben ons in dit geval dus wel aan de leverbelofte gehouden.
Je mail heb ik eerlijk gezegd niet gezien, anders hadden we zeker even gereageerd! Want.. uiteraard hebben we graag tevreden klanten.
Graag zou ik horen wat we kunnen doen om dit goed te maken, en of je dan ook bereid bent de review te herschrijven. Mijn voorstel is om de zilveren naaigaren gratis te geven.
Ik vind het erg vervelend dat het zo is gelopen en je moet echt weten dat we er alles aan doen om onze beloftes te voldoen en onze klanten te beantwoorden.
Ik hoor graag van je!