Creative Cables
Vedder
Blij met de goede service en goede prijs kwaliteit verhouding!
Peter Buijk
De verwachtingen waren hoog. Eenmaal het pakketje binnen was het voor ons een grote teleurstelling. De lampjes moesten zelf nog even in elkaar geknutseld worden. Ook de dagen levertijd valt ons tegen.
Hoe beoordeel je Creative Cables?
M Veldhuijzen
Goede service, mooi materiaal
Emil Muller
Mooi assortiment en snelle levering
Roy Boertien
Prima product, comleet
Bart Dumortier
Verzending blijft op zich wachten. Ze antwoorden niet op mijn vragen via de site, nog via mail
Antwoord van Creative CablesHallo, helaas is er wat fout gegaan tijdens de productie van de kabel. Normaliter gaat er automatisch een email uit maar dat is in dit geval fout gegaan. Uw vraag hadden we in behandeling. Inmiddels hebben we het geld terug gestort en krijgt u daarnaast als compensatie het product gratis opgestuurd als we deze weer hebben. Excuus voor dit ongemak.
Gijsbert Onstenk
goed assortiment
Ella Buchel
Ik ontving de verkeerde kleur lampen, kreeg wel reactie op mijn mail dat ik alsnog de goede kon vragen. Maar het is een gedoe om te retourneren, ik heb het erbij gelaten. Vertrouwen is minder geworden.
Antwoord van Creative CablesHallo, jammer dat het vertrouwen minder is geworden omdat het retourneren gedoe is. We hebben nog geen antwoordnummer maar we sturen altijd snel een etiket op om te kunnen retourneren. Dit is ook omdat we graag feedback ontvangen over waarom we retouren krijgen zodat we daar voor de toekomst iets mee kunnen.
We hadden inderdaad de verkeerde kleur geleverd en we hebben aangeboden ze om ze kosteloos om te ruilen.
Hopelijk volgende keer beter en bedankt voor uw belangrijke feedback! -
Veerle De Boer
Groot assortiment met originele artikelen die je nergens anders vindt. Fijne communicatie en snelle service!
Jolande Scheper
Snelle levering, scherpprijs
Dieuwke Bosscha
Erg mooie producten!
Ida Zuiderveld
Zou vrijdag geleverd worden. Het is nu zondag nog niets gezien en heb ze.morgen nodig!
Antwoord van Creative CablesHallo,
Wij hebben uw ordernummer opgezocht en dit gaat over een bestelling van oktober 2019? -
Karin Collins
Prima producten en snelle levering
Jascha Tuinier
Leuke producten.