Crystal Love
Anneke Van den Boogaard
Super mooie kwaliteit en fijne energie. Joanna is een heel fijn persoon met hele mooie spullen.
Antwoord van Crystal LoveDankjewel lieve Anneke, super om te lezen en enorm bedankt. Liefs Joanna
Denise van Sluis
Prachtige items! Prijs kwaliteit super. Super netjes in gepakt en mooie cadeautjes 😍 een waar feestje om je bestelling uit te pakken. Super lieve betrokken shop eigenaresse. Alleen maar lof voor deze verkoopster waarbij een klant niet alleen maar staat voor verkoop maar ook daadwerkelijk interesse in je heeft heel fijn! Ga vooral zo door ❤️ dikke knuffel
Antwoord van Crystal LoveWat ontzettend fijn om dit te lezen. Doet me ontzettend goed. Dankjewel lieverd. En er is weer een mooi pakketje onderweg. Liefs Joanna
Hoe beoordeel je Crystal Love?
Sandra jagroep Sandra jagroep
Superb
Antwoord van Crystal LoveHeel erg leuk dat je in de winkel was. Super bedankt. Liefs Joanna
Manon Engelen
De bestelling was weer heel netjes ingepakt met leuke extraatjes.
Antwoord van Crystal LoveSuper om te horen. Dankjewel en geniet van je parels. Liefs Joanna
Bloemkooltje
Ik heb weer besteld! Joanna heeft wel écht kwaliteit hoor...
Antwoord van Crystal LoveJe bent een lieverd. Dankjewel liefs druifje
Marjolein B
Zoals altijd super netjes en persoonlijk verpakt. Ik kijk er nu alweer uit om een volgende te gaan plaatsen :)
Antwoord van Crystal LoveLieve Marjolein, heel erg fijn om te lezen. En wat een prachtige items heb je al van me mogen ontvangen. Super leuk, bedankt! Liefs Joanna
Sylvia Bartholomeus
Voor mij de enigste shop waar ik edelstenen koop.en sinds kort geweldige living produkten ook te verkrijgen.hier weet ik hier weet dat de edelstenen echt zijn.daarbij ook puur omdat hier heel veel liefde en geduld in zit.iedere bestelling is een feest om te unboxen.
Antwoord van Crystal LoveHi lieve Sylvia, van de Tarot naar de edelstenen. Zo blij dat ik je heb leren kennen en wederom bedankt voor al je mooie bestellingen. Liefs Joanna
Ingmadeira
Gezellige lives op tiktok. En een mooie site. Prachtige edelstenen en cadeautjes voor een eerlijke prijs. Wordt vlot verzonden. Pakket erg leuk ingepakt, met liefde en een persoonlijke tekst erbij met mooie cadeautjes. Een dikke 10.
Antwoord van Crystal LoveWat geweldig om te lezen. Ontzettend lief van je Ingrid en bedankt voor al je mooie claims. Liefs Joanna
Anna Lauwers
Deze vrouw is de beste🥰💗 en zo ontzettend lief en behulpzaam voor iedereens! Haar spullen zijn van topkwaliteit 🥰❣️💗
Antwoord van Crystal LoveSuper lief van je Anna, jij bedankt voor al je prachtige bestellingen. Liefs Joanna
Laura 🐱
Zoals altijd weer als een prachtig cadeautje ingepakt. Super kwaliteit, super mooi.. heel blij mee! Kortom voor de mooiste edelstenen moet je bij Joanna wezen! Bedankt weer!
Antwoord van Crystal LoveLieve Laura, super lief en altijd zo'n mooie boxen om in te pakken. Bedankt liefs Joanna
Angela D
Al bijna 2 jaar vaste klant en elke keer een feest om het uit te pakken!!!
Alles is zo'n goede kwaliteit en zo mooi, je blijft er naar kijken!
Joanna lieverd, heel erg bedankt weer voor de parels🩷Antwoord van Crystal LoveHi liefie, ja jij bent de OG Crystal Lover hihi. Wat een geweldig box weer. Dankjewel liefs Joanna
Karin Lammertse
Super webshop en ook de lives op Tiktok zijn erg gezellig. En heb jij iets gekocht wordt het heel leuk ingepakt.
Ik vind het een aanrader!
Antwoord van Crystal LoveLieve Karin, enorm bedankt en heel leuk om te lezen, dit weekend komt er weer moois naar je toe. Liefs Joanna
Patricia B
Joanna runt haar edelstenen shop met pure passie. Ze is klantgericht en heel toegankelijk. De producten die ze verkoopt zijn prachtig en altijd perfect verpakt en verzonden.
Antwoord van Crystal LoveHi lieve Patricia, wat een lieve woorden. Heel erg bedankt. liefs Joanna
Cynthia JH
Heel snel geleverd. Beter inpakken dan dit kan niet. En de kwaliteit van de artikelen zijn super. Het is een feestje om uit te pakken. Heel blij mee. Dikke 10.
Antwoord van Crystal LoveWauw, wat geweldig om te lezen, doet me goed. Heel erg bedankt. Liefs Joanna
Alicia
Iedere bestelling is weer een feestje om uit te pakken! De stenen zijn zo mooi, zorgvuldig ingepakt en van geweldig mooie kwaliteit.
Antwoord van Crystal LoveYeah, zo leuk Alicia dankjewel en geniet van je mooie bestellingen. Liefs Joanna
Caroline Mierop
Geweldige stukken, superlief ingepakt en verzorgd, hele snelle levering!
Antwoord van Crystal LoveHeel lief, dankjewel lieve Caroline. En jij enorm bedankt voor je mooie bestellingen. Liefs Joanna
Yvonne
Prachtige edelstenen en mooie kwaliteit. Alles wordt goed verpakt en de service is top!
Antwoord van Crystal LoveJij enorm bedankt Yvonne, fijn dat je Crystal Love gevonden hebt. Liefs Joanna
Melissa Draye
Zoals we reeds van je gewoon zijn. Een prachtig en verzorgd pakket met kwaliteit stukken ❤️
Antwoord van Crystal LoveJe bent een schat, en bedankt voor al die mooie mega claims. Liefs Joanna
michelle
Altijd hele leuke en unieke stukken
Antwoord van Crystal LoveHeel erg bedankt voor je lieve review. Liefs Joanna
Kim Stones
Super uniek stukje binnen gekregen van pink larimar (natroliet) zo blij mee! Was ook weer zo leuk ingepakt met een heerlijke waxmelt, lekkere lollie en super leuke freebie steentjes.
Antwoord van Crystal LoveJe bent een topper. Dankjewel lieve Kim. Liefs Joanna