Cullimore Herbs
Sherida B
Goede snelle levering en produkten zijn werkzaam
Deborah Biswane
Body and balance kruiden. Werkt goed. Interne cleaner die er voor zorgde dat het vocht afdreef en ik me niet meer opgeblazen voelde
Hoe beoordeel je Cullimore Herbs?
Henna
Ik heb de thee tegen hoge bloeddruk en de thee tegen hoge cholesterol besteld en gebruikt. Ik had eerst wat vragen en die werden allemaal beantwoord. De communicatie is uitstekend. Zowel de zoon als de vader zijn hele vriendelijke mensen met verstand van hun producten. Het bestelproces verliep ook uitstekend en snel, de producten zijn ook heel mooi verpakt met alle benodigde informatie erop. Ik ben zeer tevreden over de thee, na een week was mijn bloeddruk al veel en veel lager. Mijn cholesterol heb ik nog niet laten meten, dus daarover kan ik nog geen feedback geven. Ik ben een tevreden klant
V.Dumfries
Hele goede service.
Klavie
Al meerdere malen voor mezelf en mijn gezinsleden(ook kinderen!) kruidentheeën van zeer goede kwaliteit mogen bestellen. Altijd keurig netjes en op tijd ontvangen. In korte tijd enorm veel vooruitgang geboekt en in de meeste gevallen zelfs geheel van bepaalde gezondheidsklachten af gekomen. Aanrader!
Anouk
Fijne mensen en kwalitatief goede producten die echt hebben geholpen!
Anita
Heel goede service en kwalitatief goed product tegen mooie prijzen
Orlando Pinas
Zeer tevreden met de producten van Cullimore Herbs. De Detox Plus en de Body Cleaner zijn echte aanraders!