Curly Coffee

Curly Coffee

Curly Coffee is die lekkere koffie uit Zwolle! Unieke melanges koffie in diverse samenstellingen. Voor elke koffieliefhebber iets lekkers. Allemaal (h)eerlijke ambachtelijk en vers gebrand, in slow roast. Daarnaast vind je op CurlyCoffee.nl ook een fijn assortiment van de fijnste koffiemolens, diverse heerlijke koffiezetters en espressomachines, echte barista tools, en allerhande handige koffie reinigings- en onderhoudsmiddelen. Ontdek hoe lekker koffie is, ontdek jouw Curly Coffee - die lekkere èchte koffie uit Zwolle!
De zekerheden van https://curlycoffee.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.