Curly's Beads
Ritsevoort 9 en waar je ook online kunt shoppen.
We hebben een uitgebreide collectie aan strengen edelstenen kralen, zoetwaterparels, edelsteen cabochons, sterling zilver onderdelen en handgemaakte sieraden.
Alles wordt door onszelf met veel liefde uitgezocht en ingekocht.
Naast de winkel vind je ons ook regelmatig op Mineralenbeurzen in Nederland en Duitsland.
Nienke
Snel, correct en persoonlijke boodschap was echt leuk om te ontvangen!
LPM Neelis-Vorstenbosch
Bestel al jaren . Erg vriendelijk en behulpzaam. Groot , mooi en divers assortiment. Ook plaatje van een winkel .
Hoe beoordeel je Curly's Beads?
Ineke
Mooie edelsteen kralen !!!
AdJ
Super fijne webshop en lieve eigenaren die een mooi persoonlijke touch aan de bestelling geven. Echt een aanrader!
AGH
Qualität, Preise, Service, Lieferzeit...alles top! Immer wieder gerne!
Lobke Massuger
Hele snelle bezorging, lief kaartje erbij en ziet er prachtig uit zoals de foto's!(:
Anette Vlaanderen
Weer een bijzonder pakketje mogen ontvangen, snel, goed verzorgt, perfect weer.
Renate Hendrix
In een woord geweldig! Weer zo mooie edelsteentjes ontvangen..prachtige kwaliteit! Dankjewel Vanessa en Freek..altijd een feestje om een bestelling van jullie te ontvangen ♡
Diana van Dijk
Prachtige edelstenen kralen binnen gekregen voor het maken van mijn licht engeltjes. Een super fijne snelle en goede service. Ga hier zeker vaker bestellen.
Irene De deugd
Mijn vraag werd duidelijk beantwoord. Er zat een lief handgeschreven kaartje. Erg mooie stenen. Ben er heel blij mee ❤️❤️
Sarah
Bestelling was snel geleverd, met een super lieve handgeschreven boodschap & kleinigheidje erbij!
Lars
Geweldige winkel met geweldige mensen.
Jolanda Wethmar
Het wordt ook zo leuk ingepakt, net een cadeautje!
Helene Oberländer
Sehr schöne Perlen und super schneller Versand auch nach Deutschland! Vielen Dank!
Anja
Mooie producten en een top service!
Pol
De website is overzichtelijk en bij de bestelling ontving ik een heel attent lief briefje. Vriendelijk dank.
Eva Langeveld Gems Glow Glamour
Prachtige edelsteen kralen van uitstekende kwaliteit. Snel verzonden en goed verpakt. Service is zeer goed . Een aanrader
Margareth Van raalte
snelle service goede producten top
Deirdre van der Veer
Goede service zowel online als offline, vriendelijke eigenaresse, prima prijzen
YvdrP
Snelle service en er wordt met je meegedacht ! Superfijn!!