Cute Cotton
Cute Cotton is dé specialist in duurzame menstruatieproducten. Menstruatiecups en wasbaar maandverband zijn niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel, hygiënisch, goed voor je lijf én voor je portemonnee!

9,8
Filter 934 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 629 met beschrijving

• P
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Snelle levering, milieuvriendelijk en met leuke persoonlijke touch

• Kaya

Enorm goede persoonlijke hulp

• Hoe beoordeel je Cute Cotton?

• Danielle
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Je krijgt bij Cute Cotton heel fijn en persoonlijk advies. Je merkt dat er veel kennis en kunde is en dat er heel goed geluisterd wordt naar jouw verhaal. Absoluut een aanrader deze webhop.

Wat een mooie feedback, dankjewel, hier doe ik het met zoveel liefde voor!!! <3

• Joan Tjon En Fa

Snelle service, good product

Antwoord van Cute Cotton

Goed te horen, dankjewel Joan!

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Fijn persoonlijk advies, foto’s zodat ik kon vergelijken, snelle levering, persoonlijke touch en kaartje bij bestelling.

Antwoord van Cute Cotton

Yay, dank voor je mooie review, en heel fijn dat mijn foto's je geholpen hebben bij het maken van je keuze!

• Floriane Wittner
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Snelle levering en artikel in goede staat!

Antwoord van Cute Cotton

Goed te horen, dankjewel!

• Laura Wolters
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Ze voelen prettig aan bij het dragen, absorberen perfect en sluitingsmechanisme werkt heel prettig

Antwoord van Cute Cotton

Wat super te horen dat de maandverbandjes je zo goed bevallen, dankjewel!

• Anita
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Meteen na de bestelling werd het verstuurd. Ik had mijn items de volgende dag al. Top!

• Maudy
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Ontzettend goede klantenservice, ideale hulp bij het kiezen.

Graag gedaan, Maudy!

• M.
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Snel opgestuurd en zoals verwacht.fijne informatie op de website over het product en verschillen met andere producten

• Susan SG
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Fijn en vlot contact en erg prettig dat ik een artikel kon bestellen dat gewoonlijk niet vast in het assortiment is opgenomen. De eigenaresse ging op korte termijn inkopen bij leverancier en kon het gewenste artikel dan voor me meebestellen. Levering zou daardoor wat langer duren. Communicatie hierover was duidelijk en helder.
    En inmiddels ben ik alweer even in bezit van het artikel. Helemaal blij mee :-)

Antwoord van Cute Cotton

Heel graag gedaan, Susan! Dankjewel voor je mooie review, blij je te hebben kunnen helpen! :-)

• Bri
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Goede kwaliteit en snel geleverd

• Maaike Kruijer
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Fijne webshop met fijne spullen. Persoonlijk en snel. Ik koop er al jaren.

Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent, dankjewel! <3

• Feike
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Goed spul, op tijd binnen. Enige wat ik mis in productomschrijving is erkenning dat er ook niet-vrouwen zijn die ongesteld worden.

Antwoord van Cute Cotton

Hi Feike, die erkenning is er zeker, heeft te maken met het feit dat het niet ten koste mag gaan van de leesbaarheid. Ik heb er een item aan gewijd in de FAQ, zie onder!

Waarom spreken jullie mij (nog) niet genderneutraal aan?
    Niet alle vrouwen menstrueren en niet alle mensen die menstrueren identificeren zich als vrouw. Daar zijn wij ons heel erg van bewust. Hoe je je ook identificeert, we verwelkomen je met open armen! We zijn nog zoekende naar een goed woord waarmee we iédereen fijn aan kunnen spreken, dus ook meisjes en vrouwen. Dit is eerder namelijk niet helemaal gelukt:-)… “Vrxuwen” wordt bijvoorbeeld niet altijd begrepen, en ook niet altijd even goed ontvangen. Net zoals wanneer we het simpele woord “mensen” gebruiken. “Mensen met een baarmoeder” schrijft en leest voor geen meter, zeker niet als het een paar keer achter elkaar voorkomt in een tekst. “Menstruator” klinkt misschien acceptabel in het Engels (hoewel Terminator toch aardig in de buurt komt), maar in onze taal klinkt het echt heel fout. Dus... Laat het vooral weten als je een goed idee hebt, we kunnen je hulp goed gebruiken!

• Els Lunding
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Snelle levering, goede kwaliteit van producten

• helma Hermens

Product schuift, niet handig

Antwoord van Cute Cotton

Hi Helma, wat jammer dat je schuiven van je snap free pads ervaart! Draag je ze wel in stevig, goed aansluitend ondergoed? En katoen geeft ook veel beter grip dan die gladde, synthetische stofjes, misschien kan dat nog verschil maken voor je! Laat je via vragen@cutecotton.nl even horen of het geholpen heeft?

• I.V. Geerdink
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Vlotte en goede service en erg snel.

Antwoord van Cute Cotton

Dankjewel voor je mooie review!

• kiki brandsma
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Fantastische, persoonlijke service. Judith staat hartstikke klaar voor vragen, denkt met me mee over wat ik nodig heb bij twijfel, en houdt me op de hoogte van mogelijkheden. En dan ook nog zó vriendelijk, echt een heel fijn mens!

Awww, dit is zó fijn te horen, krijg het er helemaal warm van! Dankjewel! <3

• Sophie Van de Meeberg
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Ik ben al jarenlang tevreden klant bij CuteCotton. De hulp bij t vinden van de juiste cup is geweldig, vooral als je voor t eerst een cup wil kopen en nog geen idee hebt. Groot assortiment, eerlijke beschrijvingen van de producten en een goeie klantenservice als je vragen hebt.

Wat een superfijne review, dankjewel, hier doen we het voor!!! <3

• CB
    Geverifieerde klant van Cute Cotton

Snel geleverd, goede kwaliteit en service. Mooi dat je op deze manier kunt bijdragen aan minder afval en meisjes en vrouwen in India helpt.

Antwoord van Cute Cotton

Dankjewel voor je mooie review! Mooi hè, 3 vliegen in 1 klap:-)