DAPR Fashion
Werner Macquoy
Heel mooie afwerking, goede lengte. -
Anoniem
Goed product, exact de kleur als op de afbeelding, mooie stof.
Hoe beoordeel je DAPR Fashion?
Peter VandenBroek
De voetenzak voldoet volledig aan onze wensen. Makkelijk aan te doen en lekker warm. Nu heeft mijn vrouw warme voeten
En kunnen we een groter ommetje maken.
Compliment voor Dapr
Antwoord van DAPR FashionWat leuk om te lezen dat jullie nu een groter ommetje kunnen maken! Daar doen we het voor :-)
Groetjes,
Daphne & Mark -
Ria
De voetenzak is minder warm dan ik had gehoopt. Het voelt alsof de koude wind er toch doorheen waait. Ook moet ik nog uitvinden hoe ik mijn stijve benen gemakkelijk in de zak kan krijgen. Is lastiger dan ik had verwacht
Antwoord van DAPR FashionBeste Ria,
Wat jammer dat de voetenzak niet helemaal is wat je had verwacht. We maken uit je reactie op dat je zelf de beenhoes aantrekt, wij adviseren om de beenhoes met voetenzak met hulp aan te trekken. Mogelijk dat de hoes daardoor niet helemaal goed zit en dat er wind achter de benen kan komen.
We hopen dat je een manier vindt dat je het makkelijk kan aantrekken en er alsnog veel plezier van gaat hebben.
Met hartelijke groet,
Daphne en Mark -
Paul Koeck
Mooie cape, fijn afgewerkt. Ook super verpak op een persoonlijke manier.
Irene Küthe
Mooie cape en mooie kwaliteit. Nog wel een beetje koud in het wintersweer, verder houdt wind en regen tegen. Wat een mooie verassing was voor mijn moeder was toen we de doos openmaakte een prachtig ingepakte cadeau ( cape) tevoorschijn kwam en een heel lief kaartje. Zo goed verzorgd❤
Antwoord van DAPR FashionBeste Irene,
Hartelijk dank voor je fijne reactie! Dat is leuk om te lezen, heel graag gedaan. Wat we nog weleens adviseren is om de cape op te warmen door het bij de verwarming te leggen (mits het niet te heet is), voordat je naar buiten gaat. Misschien dat dat helpt met deze vorst?
Hartelijke groet,
Daphne en Mark -
Joanne
Leuk ingepakt en een lief kaartje.
Ans Hermsen
De bestelling heel snel thuis, en keurig ingepakt. Ik beveel jullie van harte aan!
K Blom
Zeer mooie kwaliteit en mooi verpakt.Zo wordt iets wat functioneel is toch een sierraad voor een persoon in een rolstoel.Top.
Antwoord van DAPR FashionHartelijk bedankt voor je supermooie beoordeling! Heel veel plezier met de winterse ommetjes :-)
Anja Links
Prima levering
N.Lemeer
Snelle levering, prachtig ingepakt met liefde gemaakt! Super kwaliteit!
Antwoord van DAPR FashionHeel leuk om te horen, dankjewel! Veel plezier met de ommetjes :-)
Dorothe
Prachtig pakketje thuisgekregen, een kadootje, met een persoonlijke boodschap, en de cape is ideaal, we gaan er veel plezier van hebben!
Antwoord van DAPR FashionHartelijk dank voor je mooie reactie. Wat fijn om te lezen dat je er veel plezier van gaat hebben met je zus! Veel plezier!
Luci Thielens
Ondanks ik een andere kleur gevraagd had was de levering heel snel.De poncho was heel mooi ingepakt.
Antwoord van DAPR FashionHeel leuk om te horen dat de bordeaux rolstoelcape je bevalt.
Fijne dag! -
Mary Duker
Snelle bezorging, heel vriendelijk en attent. Mijn broer is er heel blij mee, makkelijk aan te trekken en het zit heerlijk warm
Antwoord van DAPR FashionWe zijn erg blij om te horen dat de beenhoes goed bevalt.
Fijne dag! -
Gaatse Visser
H Smeets
Prima kwaliteit en snelle service
Marjan coopmans
Mooie kwaliteit . Snelle levering en ook nog eens leuk verpakt. We zijn er blij mee -
Gery
Snelle levering. Kwaliteit cape gemakkelijk in gebruik en lekker warm. Wandelingen worden comfortabel en fijn. Bedankt..
Tettie
In één dag in huis, mooi en hartverwarmend verpakt en een fantartische cape voor een rolstoelrijder.
Antwoord van DAPR FashionWat leuk om te horen! Veel plezier met de ommetjes :-)
Nol van de Molengraaf
in 1 dag geleverd