DE HOLLANDSE KLOMPENWINKEL
Welkom bij De Hollandse Klompenwinkel, hét adres voor authentieke Hollandse producten vol karakter. Al jarenlang bieden wij een uitgebreid assortiment aan klompen, souvenirs, relatiegeschenken en houten tulpen
joep
mooi product, snel en verzorgd geleverd
Ariane Van Der Burgt
Heel netjes ingepakt en vlug bezorgd 👍
Hoe beoordeel je DE HOLLANDSE KLOMPENWINKEL?
Jeannette Nijs
Geweldige service. Er werd een foto van de mezenklomp gestuurd met de geplande tekst erop geplakt, zo leuk. Dat was ter controle, echt super. De tekst kon nog aangepast worden. Ik werd van het hele proces op de hoogte gehouden, heel bijzonder (in deze tijd!) De klomp werd goed verpakt en is prima aangekomen in Duitsland!
Edward Wells Bathrick
Excellent item beautiful and very fast shipping
Lisa Polet
Hele goede communicatie gehad, ook snelle levertijd, de klompen met foto zien er fantastisch uit, ben er heel blij mee.
Claudia Klima
Sehr schöne Klotschen und schnelle Lieferung.
Immer wieder gerne -
Jozef Micsinai
Good job! Nice tulips! Thank you!
Sabine Gottwald
Sehr sehr schnelle Lieferung, sehr netter Kontakt bin sehr zufrieden
Anneke Polman
Snelle reactie en goede kwaliteit
Ina
Prachtig bedrukte klompen. En zeer snel geleverd. 👍
K.P van Gilst
Snelle levering, toppie
M.L.
Ik moest ruilen naar een grotere maat, en dat werd snel en probleemloos geregeld. Ik ben erg blij met mijn nieuwe medische klompen – ze zitten comfortabel en lopen heerlijk.
Mariska van Hamburg
Ter verificatie belde iemand van het bedrijf, ontzettend fijn! En daarna ook keurig op de hoogte gehouden van aankomende bestelling. Kortom hele goede service!
HGW Roden
Snelle levering, alleen de verpakking was ernstig beschadigd maar de inhoud was gelukkig oké. ( iets meer opvulmateriaal gebruiken in doos)
Wim Jansen
Supersnelle levering, netjes verpakt en prijs stukken lager als de concurrent.
Bestel hier volgende keer weer. Mailverkeer mag iets minder maar verder
helemaal happy met de hollandse klompenwinkel. -
Hann Fransen
Goede service en supersnelle levering.
Henk Veen
Snelle service en leuke persoonlijke noot als reactie op mijn extra berichtje. dat maakt het persoonlijker en gunfactor groter. Ik blijf bij jullie bestellen want de kwaliteit klompen zijn helemaal super. En ook geweldig gespoten in de kleur die wij nodig hebben. Scheelt ons heel veel werk, omdat wij ze pimpen en de basis er al ligt. Tnx toppers!!! Nergens krijg ik wat jullie aan service geven voor een prima prijs.
Antonio Romeo
very good product
Nick Mulder
Precies zoals verwacht en snelle levering.
Saskia Koning
Heel goede service, bereikbaarheid en communicatie !