DE MAN-WERKENDAM | Hartberger.nl
Thijmen Kok
Snelle levering en alle producten zijn netjes aangekomen. Een kleine fout in de Assortie-boX is direct en zonder problemen verholpen door de klantenservice.
Frits
Snel en correct
Hoe beoordeel je DE MAN-WERKENDAM | Hartberger.nl?
Paul
Snelheid van leveren en goede producten. Alleen zou ik met een andere bezorger gaan werken dan UPS of dhl. Deze zetten pakketje om hoekje in tuin zonder naar
de voordeur te lopen en aan te bellen. Ook al ben je thuis. Mocht het regen en ik had het pakketje toevallig niet opeens zien staan dan waren de producten grotendeels verloren. -
Ans Belderok
Goede producten, correcte en snelle levering!
Wiel Neuhoff
Snelle levering en goed verzorgd.
Etienne Mazy
Envoi rapide et soigné
Gert Elsmoortel
Ik had een email gestuurd om nog iets bij te bestellen en mee te verzenden. Men zou dit regelen en ik ging er nog van horen, maar uiteindelijk werd het pakket verstuurd en heeft men niets meer laten weten. Het zij zo, maar een aparte bestelling met nog eens verzendkosten ga ik dan ook niet doen.
Dion
Goed!
Rob Mesman
Goede service snel geleverd
Ab Kok
Slaagkans 100% goede snelle service en dat al jaren
Hans Dijkstra
produkt gemakkelijk te vinden, bestelling zonder problemen, snel geleverd.
Sicco
Prima service. Vlak na bestelling was nog wijzing mogelijk en deze ook doorgevoerd. Kreeg GMZ zwart i.p.v. Combi zwart
Vicente Castillejos
Super content, PERFECT
Peter Markesteijn
Goed en snelle levering.
Hans van Son
Ik heb alleen maar lof betreffende De Man-Werkendam zoals: duidelijke artikelomschrijving, prima prijs/kwaliteitverhouding, zeer grondige verpakking en snelle verzending/levering...Dank daarvoor!
Hans de Ruijter
Netje
Marcel van der Roest
Mooi product en een uitstekende service van De Man-Werkendam!
Bart van Leeuwen
Prima service. Via mail wordt je duidelijk op de hoogte gehouden van de vorderingen van je pakket tot en met bezorging toe. Top
Gustave Sarens
Perfect
Jose Vantoortelboom
Alles goed ontvangen, Prima.
Groeten Jose Vantoortelboom