Daag
Margriet Van den Arend
Super fijne voedende crème.
Maartje
Heel fijn product !
Hoe beoordeel je Daag?
Danielle
Goed product!!
Ilonka van Schaik
Fijn te smeren. Helpt goed tegen irritaties.
Antwoord van DaagDankjewel voor je review, dat waarderen we enorm!
M. Spijkers
Goede service !
Antwoord van DaagDank je wel, wat fijn om te horen dat je de service als goed hebt ervaren
Vivianne Voos
Super snelle levering en netjes verpakt
Antwoord van DaagDank voor je 5 sterren, daar doen wij het voor!
Moki
Heerlijke gezichtscrème en super snelle service
Antwoord van DaagWat leuk om te lezen dat Daag lipocrème zo goed bevalt én bedankt voor het compliment over onze snelle service!
Yvonne Veltenaar
Fijne , goed smeerbare crème. Ideaal als dag of nachtcrème. Ben er zeer tevreden mee
Antwoord van DaagGoed te horen dat je tevreden bent met Daag lipocrème!
Corrie
Goede prijs voor een hele fijne crème. Je huid gaat er van stralen
Antwoord van DaagDat is mooi te horen, dankjewel voor je mooie feedback!
Daphne Noordervliet
Snelle levering. De crème voelt prettig aan en heeft geen sterke geur. Ik heb de crème eerst op mijn droge scheenbeen gebruikt. Dit helpt erg goed. Zo goed dat ik hem nu ook op schrale plekjes in het gezicht gebruik. Erg blij met deze wondercreme
Antwoord van DaagDat is een mooie beoordeling én omschrijving voor Daag lipocrème, dankjewel!
Irene
Goede service, snelle levering.
Antwoord van DaagDank voor je mooie feedback en positieve beoordeling
Juanita V N
Het is een zachte, maar stevige creme die makkelijk smeert. Snel intrekt waardoor je geen problemen met kleding hebt. De jeuk op mijn handen verdwijnt snel. Geen overheersende geur. Ik vind het superfijn!
Antwoord van DaagGoed te lezen dat Daag lipocrème zo goed werkt op je handen! Dankjewel voor je positieve beoordeling
Cato
Wat een fijne creme. Ik gebruik ‘m meestal als nachtcreme en in de morgen voelt t zalig. 5 sterren (nb mn zoon steelt t ook)
Jolanda
Erg blij met de creme..voelt echt perfect op mijn droge jeukende huid..
Ik koop het zeker weer -
Pierre
2e tube alweer, want ik vind het fijn om te gebruiken bij jeuk en littekens
sasha
Snel geleverd en erg fijn! Smeert fijn, huid knapt er enorm van op