Daans Magazijn
van den Heuvel
Goede service, aardige mensen, volgende keer weer!
Bep
Wat een vriendelijke ontvangst en een ontzettend aardige medewerker die mij heeft geholpen. Ik kon met al mijn vragen bij hem terecht en nam er alle tijd voor om ze te beatwoorden. De laptop die ik heb gekocht werkt naar alle tevredenheid. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen..
Hoe beoordeel je Daans Magazijn?
J Hendriksen
Correcte levering
Paul
Na bestellen kon ik heel snel ophalen, alles ging bijzonder soepel. Komt overeen met ervaringen bij eerdere bestellingen.
Peter
Prijs is goed en levering snel
E.J. Renken
Een prima laptop voor een prima prijs
Snel en correct geleverd! -
Jankees van Woezik
Telefoon werd snel opgenomen, en ik ben heel blij met het product!
Lennard Ripmeester
Nette laptop.
Wim van der Meulen
Vooraf telefonisch contact gehad. Dat verliep prettig. Daarna bestelling geplaatst en plezierig op de hoogte gehouden van de bestelling en het verzenden. Bij ontvangst bleek dat het scherm en de desktop erg goed verpakt waren.
Een paar dagen later ertoe gekomen om het setje te installeren. Dat is altijd een gedoe maar het lukte.
Dat de desktop al gebruikt werd, was nauwelijks zichtbaar. De desktop en de monitor doen het goed en ik ben er blij mee. Mijn complimenten. -
R.T. van Wijk
Je krijgt wat je koopt en daar ben ik blij mee.
Arno
S morgens besteld en dezelfde dag ophalen. Top!
Michel Plomp
goede service
Dhr. M. Terlouw
Prima product en snelle levering.
J. Maaswinkel
Snelle levering duidelijke website scherpe prijzen
Marco Rijkhoff
Prima prijs, snel en goed verstuurd en nog een lekker zakje pepernoten erbij, geeft blijk van een zeer klantgericht bedrijf
Theo
Snel, efficiënt en goede prijzen
Jacob Loeve
Refurbished laptop was vies, zat veel stof in fans en 1 fan was (deels) defect waardoor deze een hard ratelend geluid maakte. Voldeed absoluut niet aan mijn verwachtingen. Erg jammer, want laptop is verder prima!
Alan Turner
Aankoop Dell Precision 3630
E Broekhuis
Snelle verzending, prima kwaliteit voor een goede prijs.
Roy
Gewoon top snel en goed