Daans Magazijn
Daans Magazijn verkoopt sinds 2015 refurbished elektronische apparatuur. Ons assortiment varieert van laptops en desktops tot aan iPad's en overige Apple hardware. Bestel je bij Daans Magazijn, dan loop je nooit risico. Al onze bestellingen worden gratis verzonden en kunnen ook gratis teruggestuurd worden. Je ontvangt daarbij 1 jaar garantie. Onze producten zijn geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.
9,5
Filter 4469 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2836 met beschrijving

• Joop Hut

Goed spul

• Bart
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Geweldige prijzen voor mooie apparaten. Snel geleverd en mooi ingepakt.

• Hoe beoordeel je Daans Magazijn?

• Joan Rijkels
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

zie review on trust pilot. communicatie en snelheid

• M. Schoorl
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Super service, computer helemaal zoals afgesproken. Er ging iets mis op de website, maar daar hebben ze meteen goed opgelost. Ben heel tevreden, kan Daan zeker aanraden,

• Dannie vanZwienen
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Netjes en heel snel geleverd, thanks
    Ik kan nog niks zeggen over de degelijkheid heb laptop pas een week.

• K.J.C. van Aert
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Snelle levering, uitstekende conditie (A-grade).

• Alexandre Morgan
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Uitstekende service efficient en profesioneel!!

• HJJ derksen

goede service

• Marco Winkel

Leuke iphone 12 gekocht en zag er perfect uit

• Marieke Hendriks
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Snelle levering en fijne service 🙃🙂

• Arno
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Zeer snelle levering en product voldoet aan de eisen.
    Ook de prijs was goed

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Duidelijke website met eerlijke omschrijving van de producten. Klantendienst antwoordt snel en is zeer behulpzaam.

• Marco Scharrenberg
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Goede service, vriendelijke medewerkers en goed bereikbaar. En natuurlijk goede producten zoals omschreven.

• Remco Coolen
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Nette service, goed verpakt en omschrijving komt overeen met het geleverde product. Ik koop zeker vaker bij Daans webshop;-)

• Jacco Leus
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Dit bedrijf verdient een dikke Plus. Top service en supernette in nieuwstaat verkerende snelle business laptop op de kop getikt. Erg blij mee en ook met de klantgerichte service. Waren er maar meer van dit soort bedrijven! Ik kom zeker terug voor toekomstige laptops vanuit ons bedrijf of prive!

• Mark
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Scherm was prima, maar geen speakers en geluid connectors kapot, geen camera

• Ad Schuurman
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Mooie website en betrouwbare artikelen die er aangeboden worden. Alle componenten werken naar behoren.. Keurig netjes verzorgt en goed verparkt verzonden.
    Upgrade werd niet meegerekend in het winkelmandje. Maar via de mail is er een keurig aanbod gedaan om alsnog tot een gelijkgestemde afronding te komen.. Contacten daarover zijn naar alle tevredenheid afgehandeld door Daans Magazijn. Aanbevolen om daar een artikel te gaan kopen...Toppie...

• DJ Olivier
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Zeer competitieve prijzen, top service.

• A Oestinov
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Uitstekende service en behulpzame, meedenkende medewerkers. De bestelling in snel afgewerkt en artiekel klaar gezet. Aanraden

• Jouke
    Geverifieerde klant van Daans Magazijn

Laptop ziet er prima uit en functioneert zoals verwacht.