Daggoess

Daggoess

Door Otis&Odin is mij passie voor honden overweldigd geworden, de liefde die je krijgt van je hond is echt onbeschrijfelijk. Daarom willen mijn vrouw en ik de liefde voor honden graag met jullie delen.

Ik wilde een webshop maken speciaal voor hondenliefhebbers, maar wist niet wat voor naam ik de webshop moest geven. Op een dag hoorde ik van mijn zoons dat de jeugd het woord 'Daggoess' gebruikt wat hond betekent, ik vond het in eerste instantie maar een raar woord, maar na wat gewenning dacht ik 'ja dit wordt 'm' en zo kwam ik op de naam Daggoess.

De zekerheden van https://daggoess.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.