Dailyride
Nour Zanzoul
Goed
CARRY LOGISTICS BV Taouss
Ik heb die fiets niet ontvangen. Heb een mail gekregen dat die niet meer leverbaar is. Verder niets meer gehoord!!!!
Hoe beoordeel je Dailyride?
Stef
Fiets netjes geleverd. Telefonische bereikbaarheid kan iets beter. Wel bestelling snel en volgens afspraak ontvangen.
Fatbike
Na 2 weken gewacht te hebben op mijn pakketje toch contact opgenomen met de klantenservice. Het pakket was nooit opgestuurd, dit terwijl ik wel een bevestiging per mail had ontvangen. Het pakket wordt alsnog opgestuurd. Dezelfde dag reactie teruggekregen van de klantenservice. Netjes opgelost, alleen had ik liever gezien dat gecommuniceerd werd dat het artikel nog niet verstuurd was.
Michel
Slecht matriaal geleverd gekregen en na foto's gestuurd te hebben komt er geen oplossing.
Levi
nawid Persia
je doet niet wat je belooft
Antwoord van DailyrideDag Nawid,
je geeft het volgende aan "na 5 dagen nog niet binnen". ik zie dat je donderdagavond (3-10) een display hebt besteld voor je v20, deze is vrijdagochtend meegegaan met de post, zoals je kan zien op de track & trace. Op de website staat geadverteerd dat onderdelen binnen 24 uur met de post worden verzonden (is gedaan zoals beloofd). Inmiddels is je display maandag (7-10) afgeleverd. Misschien is het handig om de volgende keer een bril op te zetten voordat je besteld.
https://dailyride.myparcel.me/track-trace/3SMYPA639826763/3223%20KA/NL?lang=nl_NL -
Marina Driesssens
Proper afgeleverd spijtig door een miscommunicatie hebben we wel meer dan 3 weken moeten wachten dat was spijtig
Leto Kessaris
They delivered as well as they promised!
Jesse Vos
Echt een kut bedrijf. Heb hun 12 uur voor dat ze het pakket hadden verzonden dat ik m wil annuleren maar ze hebben hem alsnog verstuurd en laten mij nu betalen voor de retour kosten, €7
Antwoord van DailyrideHoi Jesse,
Bedankt voor je review vooral het woord "kut bedrijf " is knap bedacht.
Je besteld op zondag om 5:09 en annuleert hem ook op zondag 22:09 je kan er dan vanuit gaan dat er geen klanten service team aanwezig is. Je pakket is gewoon de volgende ochtend mee gegaan, vrij logisch.
Ik had prima met je in gesprek gewild, die 7 euro worden wij niet rijk van.
Groet,
Ron | Dailyride.
Rudi
Bestelling snel bezorg, helaas niet compleet, maar dat kan gebeuren. Nalevering meteen top geregeld zonder gedoe, echt klant gericht !!! Well done !
Johan
Geweldig en snel geleverd.
Aziza Mohammadi
Het is van zeer hoge kwaliteit en uitstekend, ik raad het iedereen aan
edwin van renterghem
weken wachten geen dienstverlening foei
Anna Dijksman
Binnen de 24 uur bezorgd zoals op de site staat. Vriendelijke bezorger en van te voren gebeld om aan te geven hoe laat ze kwamen bezorgen.
JvH
Contact is goed, als belt en er wordt niet opgenomen wordt je terug gebeld. Toppers!
Diego
Super fast delivery, good atención. Everything as describe. Iam very glad
Arijaantje
Het apparaat werkt zoals gezegd werd aan de tel. Met een medewerker van jullie, ja ik ben er zeer tevreden mee. Jammer dat jullie geen vestiging in t midden of zuid- Oost van t land hebben.maar wie weet,ooit.........
Nazli Lleshi
Snelle afhandeling en snel bezorgd
Ivan Lecuane
Good Delivery Service, Order didn't take long to be delivered since the order date, bike in perfect condition! All accessories were delivered!