Dak- & Bouw Discounter

Dak- & Bouw Discounter

Dak- en Bouwdiscounter is dé website voor dak- en bouwmaterialen voor zowel aannemer als particulier. Dankzij jarenlange ervaring in het vak kunnen we veel oplossingen bieden tegen scherpe prijzen. We zijn al lange tijd een betrouwbare leverancier voor aannemers, dakdekkers en particulieren in onze regio. We hebben persoonlijke aandacht & persoonlijke service hoog in ons vaandel staan. Daarom bieden we een breed assortiment en bezorging aan huis aan.

Door onze ruime ervaring als dakdekker en groothandel weten we precies waar jij tegenaan loopt bij het maken van een dak. We helpen zowel particuliere als zakelijke klanten met verbeteringen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. Dagelijks worden onze producten door het hele land toegepast door vakmannen.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.