Roofsale
ROOFSALE is groothandel in alle benodigdheden voor jouw dak. Door onze ruime voorraad hebben we altijd de juiste dakmaterialen in huis. Dat zorgt er ook voor dat we altijd snel op locatie kunnen leveren, door heel Nederland.

We leveren uitsluitend professionele materialen die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bestel eenvoudig EPDM folie, isolatiemateriaal, deklijsten, lijm, tape, ontluchting, lood, koper, zink, boeiboorden en dakhout. Maar ook zaken als koepels, dakramen, lichtstraten, gereedschap en bevestingsmaterialen vind je in ons assortiment. Zodat je jarenlang kunt genieten van een goed geïsoleerd platdak.
De zekerheden van https://roofsale.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.