Dakdragerwinkel.nl
Hendrik
Snelle levering. Uiterst vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Goede informatie. Bijzonder behulpzaam. Goed advies. Ik weet wel waar ik mijn volgende dakdrager koop.
Thijs
Snelle levering en product goed verpakt. Van harte aanbevolen!
Hoe beoordeel je Dakdragerwinkel.nl?
Ndp
Super snelle levering, alles correct verlopen
Bakker
Goede prijs, snelle en complete levering!
Eva Jonckheere
Top, besteld en drie dagen later perfect geleverd!
Erik Happaerts
Goede prijs, zeer snelle levering
Hendriks
Aardige mensen, snel geleverd!
Chantal Neervoort
snel verzonden
Surfie
Ondanks er op de website staat "voor 16:00 besteld, morgen verzonden" zou ik dus bijna een week moeten wachten. Niet blij als je 1 week voor dat je met vakantie gaat erachter komt dakdragers nodig te hebben en bij deze winkel te bestellen. Geen waarschuwing dat het artikel niet voorradig is, alleen dat het binnen 1 dag verzonden zou worden.
Shah
Snelle service zeer betrouwbaar en goede service
Eddy Horlings
Nette en snelle levering
Mark
Afgelopen woensdag een dakdragerset gekocht bij deze winkel, eens maar nooit meer.
Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van het merk Prorack, de scharnierpennetjes van de voetjes waren al kwijt voordat ze uberhaupt op het dak zaten. En bij demontage van de dragers zijn er twee rvs draadeindjes met rvs moertjes zodanig op elkaar ingevreten dat ik ze niet meer los krijg.
Nu heb ik dus een set waar ik niks mee kan, want ik verdom het om weer een voetenset te kopen. -
Spit
Prima geholpen
Portena
Snelle levering keurig omschreven product makkelijk te monteren
Erik
De beste prijs, en snelle levering! Tot nu zeker een aanrader!
Segers jozef Jo
Vlotte en vlugge afhandeling, goede opvolging van je bestelde artikel. Hopelijk heeft iedereen wie daar iets besteld heeft dezelfde mening. Een aanrader voor mij om iets te bestellen.
Mathias Eeckhout
Producten zoals beschreven.
Zeer vlotte levering. Aanrader. -
Bart
Heel klantvriendelijk en super behulpzaam!
Kocken
Bestellen ging heel makkelijk en de levering was ook heel snel, zoals je eigenlijk tegenwoordig gewend bent.
Ik heb na het uitpakken van alles de klantenservice nog gebeld, omdat ik 2 verschillende lengte had van de dakdragers. Dit heeft ze nog even dubbelgechecked en het klopte (de voorste is breder dan de achterste). Ben heel vriendelijk te woord gestaan!
Ik zou Dakdragerwinkel echt wel aanraden! -
HB
Duidelijke site, vragen per mail goed en snel beantwoord. Degelijk product. Gewoon top!