Darts - DAS Roggel.vof

Darts - DAS Roggel.vof

DAS Roggel vof is een specialist op het gebied van de Dartsport. Alle grote merken zijn verkrijgbaar in onze webwinkel alsook in onze fysieke winkel. Deskundig personeel staat u graag te woord bij eventuele vragen en helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste dartmaterialen. Bij ons staan eerlijkheid en service hoog in het vaandel
De zekerheden van https://darts.dasroggel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.