Sportprijzen - DAS Roggel.vof

Sportprijzen - DAS Roggel.vof

Sportprijzen - DAS Roggel vof is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Sportprijzen, zoals Sportbeker, medailles, vaantjes standaards etc. Te veel om op noemen, Wij graveren in huis en kunnen u alles bezorgen op het gebied van sportprijzen.Als een van de grootste winkels in Nederland en een zeer snelle levertijd kunnen wij u alles bieden. Wij hebben een webwinkel maar ook een fysieke winkel waar u terecht kunt. Ons deskundig personeel staat u graag te woord . Al meer als 35 jaar een begrip in Limburg

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.