Dartshop Midden Nederland
Rein Fierloos
Goede prijs, snelle levering.
Rob
Prima product en snelle levering!
Hoe beoordeel je Dartshop Midden Nederland?
Wiersma
Vriendelijke en snelle service
Jan Verlinden
Alles is goed verlopen.
Sam de Bruin
Goede bezorging en goede producten
Sil Vande Walle
Hele goede snelle levering en goed contact over de zending echt top service
Ruben Schroder
De dartbord en dartpijlen zijn in goede staat gekomen ik heb al zowat 400 dartpijlen gegooid en het is nog in hele goede staat
evert gradus holkamp
hele snelle levering
Yannick de Boer
Perfecte afstemming!
J. Van Zalk
Alles goed verlopen. Prima product.
Maurice van Oosterhout
Top dartshop
Ivan Rijs
Goede service , snelle levering
Hugh de Ruiter
Snelle levering, goed verpakt.
Martin Meijer
Goede prijs kwaliteit verhouding. Helaas niet telefonisch te bereiken bij vragen of problemen.
Antwoord van Dartshop Midden NederlandHartelijk dank voor je bestelling en mooie review. Wij hebben de laatste maand inderdaad problemen gehad met onze bereikbaarheid per telefoon, vooral met klanten die met Vodafone proberen te bellen. Deze problemen zijn inmiddels opgelost en we zijn tijdens openingstijden van onze winkel weer goed bereikbaar per telefoon 😁
M. Klutman
Prima levering.
Alex
Van de week een bestelling bij jullie gedaan Dit was een renovatie stale rode oche
Deze heb ik ontvangen echter ondanks dat deze goed verpakt zou zitten door het karton kwam deze toch met een beschadiging uit de verpakking. Zie bijlage(n)
Ik vindt dit wel erg jammer
Antwoord van Dartshop Midden NederlandWat vervelend dat het product beschadigd is aangekomen. We hebben je inmiddels benadert via de e-mail en gaan dit uiteraard oplossen.
Maaike van Bergen
Snelle reacties van de klantenservice. Klantvriendelijk, behulpzaam, makkelijk bestellen en snel in huis. Zeer tevreden!
Saviera Visser
Snelle en nette levering
Peter Numan
Snel besteld en snel geleverd in net pakketje, top !
Jaap