Dassy-shop.nl
jan Steen
Gewoon correct geleverd
Antwoord van Dassy-shop.nlBedankt voor de mooie waardering Jan. Veel plezier van je Dassy Felix sweaters. een goede keuze
Jef Van Hove
Snelle reactie, werkt laat = professioneel beheer
Hoe beoordeel je Dassy-shop.nl?
Harrie Steinvoort
Reuze assortiment, goede prijzen.
Antwoord van Dassy-shop.nlBedankt Harrie voor de mooie review, veel plezier van je Felix sweaters
Frank
Prima service, makkelijk retour en door mij aangepaste bestelling weer ontvangen
Antwoord van Dassy-shop.nlFrank, bedankt voor de mooi review.
Veel draag plezier van de Nordix jas, dat is een goede keuze -
Albert Ruben Ekkelenkamp
Zeer correcte afhandeling
Antwoord van Dassy-shop.nlBedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier van de werkbroeken
T. Notenboom
Prima service
Antwoord van Dassy-shop.nlBedankt voor de mooie reactie. Altijd weer fijn te horen dat we het goed doen
Harald Pirard
Sneele levering. Alles ok
Antwoord van Dassy-shop.nlBedankt voor de mooie beoordeling.
Veel plezier van de broeken en graag tot een volgende keer. -
Harrie Schulte
Uitstekkende kleding past goed zoals het hoort..
Antwoord van Dassy-shop.nlBedankt voor de mooie review Harry.
We wensen je veel plezier van de Dassy Stellar truien, een goede keuze -
sacha vinke
Goede websit
Antwoord van Dassy-shop.nlBedankt voor de positieve beoordeling, kom gerust nog een keer terug.
Mvg Team Dassy -
Adb
Alles correct en vlot
Ad Uitbeijerse
Goede info en snelle levering
Antwoord van Dassy-shop.nlBedankt Ad voor je mooie reactie.
Alfred Vos
Mooi assortiment!
Kees Verrips
Snelle levering, prima geregeld.
van der Bent
Mooie collectie degelijke werkkleding. Snelle levering en vragen werden snel beantwoord.
Marc Brams
Alles goed afgehandeld alleen vrij lang op bestelling moeten wachten door levering van producent en geen stock
Antwoord van Dassy-shop.nlDank voor de goede beoordeling. Helaas zijn er wel wat leverproblemen inderdaad bij meerdere fabrikanten.
Sergio Bonelli
Fast, clear and easy.
Robert Ravenhorst
Echt super geregeld.
bennie bessems
Petfect
Antwoord van Dassy-shop.nlBedankt Bennie voor de goede beoordeling, hier doen we het voor.
Nicole
Product prima ( werkbroeken) alleen levering duurde wel lang (1,5 week)
Antwoord van Dassy-shop.nlDankje Nicole voor de beoordeling. Helaas is het door slechte leveringen vanuit de fabrikant niet altijd mogelijk snel te leveren.
Robert Ravenhorst
Super snel alles in huis, en perfecte broeken 👍👌👍👌
Antwoord van Dassy-shop.nlBedankt voor de mooie beoordeling. Veel draagplezier van de broeken