DavidMartinBags
Davidmartinbags.com is een nieuw Nederlands lifestyle merk voor stoere en stijlvolle reisproducten. Op dit moment zijn reistassen, minibags en cardwallets verkrijgbaar via www.davidmartinbags.com en via Bol.com. Nieuwe producten worden ontwikkeld en zullen in de loop van 2017 op de markt komen.

Neem je favoriete kleding stijlvol mee in je DavidMartin Bags reistas. Ideaal om de bagageruimte in je auto of in een vliegtuigcabine optimaal te benutten. Daarnaast zeer functioneel voor sport en saunabezoek. DavidMartin Bags zijn soepel, sterk en water en vuilbestendig. Gemaakt van de sterkste kwaliteit (600D) Polyester die is voorzien van een waterdichte Polyurethaan coating waarin de zelfontworpen reliëfprints zijn gestanst.

DavidMartin Bags, reistassen waarmee je kunt aankomen!
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.