De Beddenconcurrent MegaStore Weerselo

De Beddenconcurrent MegaStore Weerselo

De Beddenconcurrent, de mooiste A-merk bedden tegen de laagste prijs!
2500m2 showroom en alles uit voorraad leverbaar!
Asfasf
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De Bedenconcurrent staat voor de beste merkbedden, tegen de beste prijs! wij geven u een eerlijk en oprecht advies en proberen samen met u te komen tot de meest ideale invulling van uw wensen, uw eisen in combinatie met uw budget. 150 modellen in onze showroom en alles uit voorraad leverbaar! Mocht dit onverhoopt niet lukken, of mocht er iets mis zijn... dan staan wij ook voor u klaar! Oplossingsgericht, met oog voor al onze klanten! Wij zeggen altijd: Wij gaan voor 100% tevredenheid! Wij zijn de Beddenconcurrent Megastore in Weerselo


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.