De Slaapboulevard Weerselo

De Slaapboulevard Weerselo

De Slaapboulevard Weerselo, Alle bekende merken onder één dak! Auping, Boxholm, Cinderella, Serta, Norvic, Pullman, Eastborn, Silvana, Sunday, Businessclass en vele andere in onze 3000m2 grote showroom. 150 modellen en alles uit voorraad leverbaar!
matras boxsprings bedden

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De Slaapboulevard, Alle mooie slaapmerken onder 1 dak! De mooiste merken, de mooiste bedden, de grootste collectie én de beste prijs! Onze filosofie is: Goed slapen is belangrijk, maar niet tegen iedere prijs! Daarom garanderen wij iedereen de laagste prijs en het beste advies. Wij zijn gestart in 2012 met de overtuiging dat iedereen een goede nachtrust behoort te hebben... Daaraan willen wij ons steentje bijdragen. De slaapboulevard omvat 3 winkel: de Beddenconcurrent®, Auping studio Weerselo, Serta Store Weerselo. Bij iedere winkel krijgt u het beste advies en het scherpste aanbod. 90% van onze bedden en accessoires leveren wij uit voorraad


Bekijk Manifest