De Blaffende Kat
Lies Van der Veen
Ben heel blij met het hondenkleed. Snelle service en een mooie prijs
M Bovenkamp
Goede service en snel binnen, jammer alleen dat het niet helemaal volgens de beschrijving is (geen rits)
Hoe beoordeel je De Blaffende Kat?
Annick De Bruin
Bianca Bosscha
Het product viel tegen. Het was heel dun, waardoor hij minder geschikt is om zo op de grond te leggen. De opstaande rand vind ik wat slap.hij is wel lekker zacht en de hond heeft hem ook goedgekeurd. Daar gaat het uiteindelijk om.
lily Martens
correcte levering,eerlijk product.
Ivar
Levering en communicatie was goed.
De kattenbak die ik had besteld was te klein voor mijn kat. Het zou handig zijn als er een 3D-foto van het product wordt toegevoegd of een foto waarop je kunt zien wat de inhoud is. Het deurtje sluit verder niet goed, blijft naar binnen hangen. -
Maria Jaspers
Service was goed en snel
Betty Drent
Snelle levering en netjes verpakt aanngekomen
Irene
Snelle levering en prima kwaliteit!
Inge Pouwels
Een hondendeken gekocht voor in de kofferbak van de auto. Mooi materiaal en snel geleverd. Heel blij mee
sophie dejans
Snelle levering en past goed
Hanneke de Fouw
Prima product, goede prijs, snelle levering
Tina
Snelle levering en goede service.
pc
levering conform verwachting
Petra
Snelle levering, prima prijs
Car
Snel en goed. Snelle levering en een goede stevige kofferbak hondendeken. Ook simpel te bevestigen…
Robbert Webbe
Goede kwaliteit en snel geleverd
Anita Van 't Wout
Alles prima verzorgd
Lammy de Jonge
Onze pup dacht dat het als speeltje door moest gaan, en begon eraan te trekken. Ik dacht, dit was dus het hondenkussen. En dat ik het gelijk bij de vuilnis kon gooien. Maar ik verbaasde mij erover dat het kussen heel bleef. Wel heb i hem even weggelegd totdat onze pup wat ouder is. En door heeft dat het kussen bedoeld is om op te liggen. 😁
Pascal Dignum
Goede prijs, snelle levering en economisch verpakt