De Chocolademeisjes

De Chocolademeisjes

De Chocolademeisjes, jouw duurzame chocolade specialist.
Ontdekt de wereld van craft chocolate, waarin kwaliteit, duurzaamheid en direct trade hand in hand gaan. Wij zorgen ervoor dat jouw brievenbuspakket vol bean-to-bar chocolade eenvoudig thuis wordt bezorgd. Of volg een chocolade workshop.
De zekerheden van https://dechocolademeisjes.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij De Chocolademeisjes bieden we een betoverende reis door de wereld van duurzame chocolade. Als chocolade-experts onthullen we meer dan 400 smaaknuances van craft chocolate.Ons assortiment omarmt duurzaamheid met bean-to-bar chocolade, waarbij we de herkomst van cacao van boon tot reep kennen. Door rechtstreekse inkoop bij cacaoboeren ondersteunen we eerlijke handel, bekend als Direct Trade. Onze chocolade is niet alleen verrukkelijk maar ook ethisch verantwoord en van topkwaliteit.
Onze missie is simpel: Chocoladegeluk voor iedereen, van cacaoboer tot chocolademaker en jou! Samen streven we naar een mooiere chocoladewereld, hap voor hap!


Bekijk Manifest