De Groene Linde
Sharon Geuze-Kroeze
Snelle service en alles is goed verzorgd
Liesbeth van Scherpenzeel
Snelle service en heerlijke geurende spray's
En heel veel keus in allerlei geuren
Moeder aarde mijn favoriet! -
Hoe beoordeel je De Groene Linde?
Angelie Neulen
Mooi verpakt en handig in gebruik
Marijke Ivangh
Snelle levering, heerlijke geuren! Altijd blij met de geuren en genoeg om uit te kiezen.
Monika
Fijne site, duidelijk en bestelling was snel en goed aangekomen
Annet
Goede service, fijne produkten van goede kwaliteit, vriendelijke mensen die met je meedenken, snelle levering
Liesbeth Draeck
Zeer vriendelijk is mijn telefonische vraag beantwoord. Er is meegedacht en veel zorg besteed aan mijn vraag en bestelling. Snelle levering en heel blij met de aankoop.
iris bloembergen
Snelle levering heerlijk spul goede info
Suzan Jong
Snelle levering en altijd een cadeautje om uit te pakken :)
Inez
Geweldige service en producten!
Jose Crijns
Snelle levering, degelijk verpakt 👍🏼 tevreden klant
Astrid Tol
Ondanks deze drukke periode kwam de bestelling super snel 😊
Janine Agteres
Desiree rodriguez muller BQ724040
Ben nog nooit teleurgesteld met de producten van de groene linde
John
Ik bestel regelmatig room- en auraspray. Met name de saliespray vind ik geweldig. Ik reinig er mijn edelstenenverzameling, mijn huis, drukke kantoor en mezelf er regelmatig mee. Altijd goed en snel geleverd. Kortom, ik ben dik tevreden met De Groene Linde en raad het iedereen aan.
Antwoord van De Groene LindeDank John. Goed dat je dit meldt. We sturen je graag een goed exemplaar op. We doen elke keer onze uiterste best om de beste kwaliteit knuffelstenen te leveren. Krijgen we gelukkig ook terug. Vervelend dat jij een beschadigd exemplaar hebt ontvangen. Ik ga zorgen dat je een nieuwe krijgt.
veerle schollaert
De helft van de auraspray flesjes, was plastieken dop gebroken.
Lag onderaan in de verpakking… ging dit aan klant verkopen, nu kan dit niet meer ….
Nieuwe dopjes opgestuurd gekregenAntwoord van De Groene LindeDank voor jouw terugkoppeling. Dat is heel vervelend. We kunnen je bij een volgende bestelling zeker nieuwe spraydopjes doen toekomen. Voor de verkoop aan de klant kan je misschien een dopje van een plastic doorzichtje dopje van een ander flesje gebruiken. Of als je testers hebt van de tester. Heel vervelend voor je laat maar weten hoe we het voor je op kunnen lossen en bel anders gerust. +31611530308 Ton Leeuwrik
Miranda
Snelle levering en compact verpakt. Goede service!
Marjan Ramakers
Heleen De Lang-Schaaps
Een keurig compleet pakketje en snel geleverd!
Hans Uffink
Snel geleverd en netjes verpakt