De Groot Stoffen
Willeke De Vries Veenstra
Mooie stof goede kwaliteit zo blij mee
Albertine Joosse
Prachtige stoffen. De verzendkosten (naar België) vind ik aan de hoge kant, maar je kijgt dan wel de stoffen op (een hele of halve, kartonnen) rol opgestuurd, wat weer veel goedmaakt!
Hoe beoordeel je De Groot Stoffen?
Coby
Goed advies over hoeveel stof nodig vanuit de maat van het raam en aantal plooien. Stof werd de volgende dag, goed verpakt, al afgeleverd. Prima service en stof conform beschrijving.
Ronald Huigen
Prima levering en een scherpe prijs.
F de Vries
Top stof en goede vlotte levering
Marein
Mooie producten, goede prijzen, prima en aardig advies en snelle levering
Jacoba Van den Bos
Stofdtalen waren er snel. Goede manier om op afstand stoffen te bekijken
Sharon
Ik heb stalen besteld. Je mag er maar acht per keer. Heb drie bestellingen moeten doen. Heb hier bewust over nagedacht. Gaat om meerdere projecten. Werden wel in een enveloppe verstuurd. Het is erg onhandig. Kwaliteit stalen zijn gewoon prima en duidelijk om een beeld te krijgen van de stof.
Antwoord van De Groot StoffenBeste..,
Staal aanvragen is niet alleen de postzegels en het staaltjes die de prijs maken maar vooral ook de tijd die we er mee bezig zijn om zulks staalaanvragen te maken. Wij proberen dan ook te sturen om de staalaanvraag te maximeren tot 8 waardoor onze klanten wellicht een bewustere keuze gaan maken welke stalen zij kiezen.
Een gemiddelde staalaanvraag van 8 stuks zijn we ongeveer 7 minuten kwijt om deze te maken.
Daar wij erg veel staalaanvragen hebben en iedereen zo goed mogelijk willen bedienen hebben wij de staalaanvraag per keer gemaximeerd tot 8 stuks. -
Petra Poels
super kwaliteit stoffen en ruime keuze
Eugenie Pollaert
Prachtige stof, snelle levering! Perfect
Janique
Super mooie en fijne stof 🥰
Dorendy Moerman
Prachtige stof, en heel mooi verpakt op een rol.
Judith Roelandt
Mooie stof!
Doris Breedveld
Snelle levering, en echt super mooie stof. Eerst kleurstalen besteld, daarna de echte bestelling. Nogsteeds helemaal fan van. Ook alle garen, klittenband en kous waren top. Enkele tip, de kous niet in het zakje met klittenband verpakken, zo ging er veel kous verloren.
W Haverkamp
Staaltjes besteld, supersnel thuis en netjes gelabeld
Thea Bassant
Mooie, stevige stof en snel geleverd.
Sidonie Amorison
Snelle levering, goed ingepakt
Petra Bijlstra
Zeer klantvriendelijk en een correcte afhandeling. Betrouwbaar
Marjo Collewijn
Snelle levering, stof is goed en netjes verpakt.
Janny
De bestelling was snel in huis. Prima berichtgeving over de levering.