De Groot Stoffen

De Groot Stoffen

Webwinkel voor uw gordijn- en Interieurstoffen. Bij De Groot Stoffen vind u in grote hoeveelheid meubelstoffen, decoratiestoffen en gordijnstoffen. Ontdek enorm veel verschillende stoffen, van Velours en Velvet tot aan Jacquard en Gobelin stoffen.
9,5
Filter 1908 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 901 met beschrijving

• Jenzz DIY Fashion
    Review voor De Groot Stoffen

Omdat wij kussens willen gaan maken, waren we op zoek naar mooie en stevige stoffen en bij De Groot Stoffen hadden ze echt enorm veel keuze. De winkel is groot en overzichtelijk en er liggen prachtige stoffen in allerlei kleuren en patronen. Daarnaast zijn we ook heel vriendelijk en deskundig geholpen. Het personeel nam de tijd om met ons mee te denken en advies te geven.

Kortom: zeker de moeite waard om eens langs te gaan als je op zoek bent naar interieurstoffen. Wij zijn in ieder geval heel tevreden en komen hier graag nog eens terug!

• Sthefanny Ribeiro

Alles perfect!

• Hoe beoordeel je De Groot Stoffen?

• Sjouk
    Geverifieerde klant van De Groot Stoffen

Zeer snelle levering op de rol. Mooi maritiem gordijnstofje voor boot.

• Olga
    Geverifieerde klant van De Groot Stoffen

Snelle levering, de stof is zoals beschreven op de website en mooie kwaliteit.

• Jan Nijland

snel en correct

• Cora Brouwer

Prima stof en prijs

• Marie-Christine De Wilde
    Geverifieerde klant van De Groot Stoffen

Alles verliep vlekkeloos door Stoffen De Groot maar door een misvatting van mij met de vervoersmaatschappij werd de stof niet geleverd. Stoffen De Groot heeft het pakket dan opnieuw verstuurd en ik heb op korte tijd mijn pakket ontvangen. De stof is van mooie kwaliteit zoals omschreven op de website. Ik geef dan ook deze review omwille van de professionele aanpak van deze zaak. Marie-Christine - België

• Riny Gisberts

Super service!

• Ronny Lendfers
    Geverifieerde klant van De Groot Stoffen

De bestelde stof was van een zeer goede kwaliteit, mooi van kleur, ben er zeer blij mee ook de service was goed besteld en na twee dagen in huis, verpakt op een dusdanige manier zodat er geen onnodige vouwen ontstonden.

• Iris

Snelle levering, goede klantenservice

• A Roseboom
    Geverifieerde klant van De Groot Stoffen

Ik ben buitengewoon tevreden over de service. Mijn bestelling is correct en zeer snel verwerkt, alles is netjes en op tijd geleverd. Alles was zorgvuldig verpakt en tot in de puntjes verzorgd, echt boven alle verwachtingen. Hartelijk dank aan het team voor jullie nauwkeurigheid en snelle afhandeling!

• L.A. Berghammer

Keurig verpakt.

• Iedje
    Geverifieerde klant van De Groot Stoffen

Bestelling snel en goed uitgevoerd en bezorgd.

• Lilian holkema

Prima service en levering

• Diana Tjoelker

Snel geleverd
    Maar vooral hele mooie stof
    Dik tevreden

• Theo Mulder

Prima stoffen.

• Inge Holtrop
    Geverifieerde klant van De Groot Stoffen

keurig verpakt en snelle levering

• Maj van Hoof

Vlot en netjes

• Mariëlle
    Geverifieerde klant van De Groot Stoffen

Zelden een pakket gekregen, dat zo keurig was verpakt!

• Janita Minderhoud

Mooie stof!