De Luxe Vibe
Suzan Ulku
Precies als op de foto
Antwoord van De Luxe VibeDankjewel Suzan! 😊 Fijn om te horen dat de zonnebril helemaal aan je verwachtingen voldoet!
Rob
Prachtige brillen, mooie actie en ze reageren snel!
Antwoord van De Luxe VibeDankjewel voor je fijne review! Super om te horen dat je tevreden bent met de brillen, actie én onze service!
Hoe beoordeel je De Luxe Vibe?
Hiba
Leuke zonnebrillen en betaalbaar😍
Antwoord van De Luxe VibeDankjewel Hiba! Fijn dat je blij bent met de zonnebrillen en de betaalbaarheid! 😍🕶️
Rida
Prijzen zijn top kwaliteit is top service ook!
Antwoord van De Luxe VibeDankjewel voor je mooie reactie! Goed om te horen dat prijs, kwaliteit en service bevallen.
Mohamed
Geweldig werk en fijne service , ik ben erg blij mee
Antwoord van De Luxe VibeDankjewel voor je mooie woorden Mohamed! Fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service!
Wassim
Mooie design en goede sevice
Antwoord van De Luxe VibeBedankt voor je review Wassim!
Ali
Snelle levering en top kwaliteit💯
Antwoord van De Luxe VibeBedankt voor je review Ali! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en kwaliteit.
Roy
Goed en mooi kwaliteit, snelle verzending.🔥
Antwoord van De Luxe VibeDankjewel! 🔥 Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle verzending!
Sirwan Lak
Goed en betaalbaar.
Antwoord van De Luxe VibeGoed om te horen, dankjewel!
Ony
Snelle levering en van hele goede kwaliteit
Antwoord van De Luxe VibeDankjewel Ony! 🙏 Super om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en kwaliteit! 😎
Ali
Good quality
Antwoord van De Luxe VibeThanks a lot! Happy to hear you’re satisfied with the quality!
Diaa
Goede kwaliteit, snelle verzending.
Antwoord van De Luxe VibeDankjewel! 😊 Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering!
Nejat
Goede website en snelle levering van een fatsoenlijk product
Antwoord van De Luxe VibeBedankt voor je fijne review! 😊 Mooi dat alles naar verwachting is verlopen! 🙌
Milan
Ik ben zeer tevreden en zal zeker in de toekomst weer bestellen!
Antwoord van De Luxe VibeTop om te horen, bedankt! We kijken uit naar je volgende bestelling!
Ryan
Binnen 1 dag ontvangen! De kwaliteit is ook heel goed en de zonnebrillen passen perfect :)
Antwoord van De Luxe VibeSuperbedankt voor je leuke review! 😊 Fijn dat alles zo snel en goed is bevallen!
Suzan
Mooie prijzen en goede service 👍🏻 geweldig.
Antwoord van De Luxe VibeBednkt voor je review! Blij dat je tevreden bent. Veel plezier met je zonnebril! 😎
Lilya
Geweldig service. Vriendelijke personeel 😍🥰
Antwoord van De Luxe VibeBedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service 😊
Noor
Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis😍
Antwoord van De Luxe VibeDankjewel! Fijn dat de levering zo vlot is verlopen. Veel plezier met je aankoop! 😎
Laura
Leuke zonnebrillen en betaalbaar
Antwoord van De Luxe VibeGoed om te horen, bedankt voor je review!