De Outlet Specialist B.V.
De Outlet Specialist levert een compleet assortiment aan Watersport, Outdoor, Camper & Caravan, Fietsen en Gereedschap producten!
Nicolas
Top commandé livrée rapidement
Rien à redire -
Dylan
servizio perfetto, consegna molto rapida. Risposte veloci. Ottimo sito x fare buoni affari.
Hoe beoordeel je De Outlet Specialist B.V.?
Jaap Santing
A. Vrieswijk
Mooie prijzen en snelle service.
Single -
Scherpe prijzen en snelle levering naar Belgie.Aanrader!
Ca Vreede
Super snel. Ook na niet complete zending zeer adequaat gehandeld.
H Berry
Mooie prijzen en goede service
Rinus
Snel telefonisch kontakt, prijzen onderhandelbaar.
Frank van der Voort -
Goede prijs onderhandeling, heldere communicatie daarover.
Wilco -
Voor een goede prijs gekocht
En dan ook nog snel geleverd
Top service 👍🏼 -
Fam Kok
Leuk concept dat je een bod kunt doen. Al is de geboden prijs ook al scherp. We waren onbekend de webwinkel maar konden niets raars vinden, dus de gok genomen. En goed gegokt! Wij hebben een bod gedaan, en die werd geaccepteerd. Verzenden gebeurde ook snel, en de communicatie hierover was meer dan prima. Als wij nog iets nodig zijn voor de boot zullen wij hier zeker weer kijken. Echt een aanrader.
Chris Rijekeboer
Prima verlopen!!!
Niels -
Alles goed geregeld en snel ontvangen alleen de betaling was wat verwarrend maar wel uitgekomen.
Gert-Jan Tijken
Zelf de prijs bepalen, en goede klanten service, voor als er iets mee is , geen probleem.. meteen retour code en terugsturen en geld terug … TOP BEDRIJF 👍
Danny Kenniphaas
Snel betrouwbaar en tof concept
Peter
Specifieke boot onderdelen die als je zoiets zoekt in onderhandelbare prijs worden aangeboden
Andreas Jörg Kracke
Nicht vollständig und keine Rückmeldung nachdem ich mich gemeldet habe.
Geenhoven
Snelle levering, alleen was de verpakking niet de originele
Gilles Coste
Commande rapide et service après vente/assistance de qualité, livraison en France rapide et fiable, je recommande vivement
Alexander
Alles top immer wieder