De Ridder Schoenen
Bea
Schoenen pasten helaas niet maar goede service.
Evelien Beitler
Snelle levering, kleding van goede kwaliteit. Ik ga hier vaker bestellen, want de collectie nodigt uit tot meer!
Hoe beoordeel je De Ridder Schoenen?
J.C. Prins
Ik had op woensdag besteld en extra betaald voor bezorging op donderdagavond. Niets ontvangen. Vrijdag nog steeds geen verzendbevestiging gekregen dus maar eens gemaild. Geen reactie op mijn mail, maar wel 3 verzendbevestigingen, waarbij er 1 was voor donderdag een week later. Ook een verzendbevestiging voor de zaterdag en op die dag werd het bezorgd, terwijl ik had aangegeven in mijn mail dat ik juist voor de donderdag ervoor had gekozen en betaald omdat wij een weekend weggingen en ik het vest mee had willen nemen. Het werd zaterdag. Uiteindelijk is het opgelost door creditering van de extra kosten. Maar uiteindelijk ging het mij om de communicatie
Antwoord van De Ridder SchoenenGeachte mevr. Prins,
Wij proberen altijd alles zo goed mogelijk te doen, helaas is het bij uw bestelling fout gelopen. Wij hadden in eerste instantie een verkeerd verzendlabel aangemaakt, daarna nog één met de avondlevering. Het verkeerde etiket is vervolgens op het pakket geplakt. De gemaakte kosten voor de avondlevering wordt teruggestort. Wij vinden het heel erg vervelend dat het fout gelopen is. Onze welgemeende excuses. Vriendelijke groeten, Geert -
Francien Boek
Leny Olthof
Een dik tevreden klant
Ine
Blouse met productiefout ontvangen, die ik uiteraard wilde retourneren. Op mail met verzoek om retourformulier wordt niet gereageerd en telefonisch niet bereikbaar. Toen maar zelf retour gestuurd en wacht nog steeds op de bevestiging van de ontvangst en de afhandeling van de retourzending…
Inmiddels gelukkig naar tevredenheid opgelost, waarvoor dank.Antwoord van De Ridder SchoenenBeste Ine, u heeft alles goed gedaan wat betreft het retourneren, heel vervelend dat het zo is gelopen. Wij proberen alles altijd zo netjes mogelijk te doen. Helaas is dit in dit geval niet goed gegaan. We zullen nog telefonisch contact opnemen en uiteraard de retourkosten vergoeden. Excuses voor het ongemak.
Leny Olthof
Service,hoog in het vaandel.
Hebben er graag een ritje voor over uit Den Haag.Antwoord van De Ridder SchoenenBedankt Leny, voor uw klandizie en uw positieve review! Groeten, Geert
Alexandra
Prima webshop. Heel vriendelijk aan de telefoon. Bestelling snel geleverd en keurig verpakt.
Bart
Super Service bij de Ridder!
Chantal W
Geweldige service en ook het ruilen en geld retourneren was binnen 24 uur geregeld! Dat is nou klantenservice, chapeau
Lia Schavemaker
Snelle zending van lang gezocht paar schoenen
Mieke
Prima service, snelle levering!
jan buisman
Snel geleverd
Nelly Schouten
Hele snelle levering! Mooie sneakers!
HW Geutjes
J.E.M. Derksen
Nette en snelle levering alleen was het een maat die ik niet besteld had !
Retour sturen was geen probleem. -
Friedy Verf
Snelle service 👍
Marijke Belder
Product zoals beschreven, blij mee, levering wordt duidelijk aangegeven.
Marian Jansen
Snelle levering!
Ivo van Groesen
Klantvriendelijk en klantgericht! Heel prettige ervaring.