De Schatten Van
Chantal
Hele mooie jongens set, voor een goede prijs! Fijn contact.
MiekeStengs
Altijd een feestje om hier te shoppen. Fysieke winkel staat nog eens op mijn lijstje om langs te gaan, maar via webshop, live via Instagram, persoonlijk advies via whatsapp. Fijn contact- goed style advies, maakt leuke combinaties en weten goed te vertellen of het klein of ruim valt! Altijd blije dochters met de pakketjes die binnenkomen, uitpakken is al een feestje en daarna shinen zij in de outfits van de schatten van! 🧡 aanrader om hier wat te kopen, prijs is goed - service is goed + een persoonlijke touch!
Hoe beoordeel je De Schatten Van?
Henri en Arina Zande
Romper besteld en nooit ontvangen!
Antwoord van De Schatten VanHoi Arina. Jammer dat we 1 ster krijgen zonder dat we een kans hebben gekregen om uit te zoeken wat er met het pakket bij DHL gebeurd is. We lossen het altijd netjes op als er iets mis is gegaan met een pakket, dat hadden we nu ook graag gedaan als we dit wisten.
karin neijenhuis
Goede en snele service , bestelling was goed verpakt en de verzending ook goed verlopen
Een aanrader 😃 -
Sabrina Werf
Mooi kleding, snelle verzending en mooi verpakt
Antwoord van De Schatten VanDankjewel! Veel plezier met je bestelling.
Sanne
Bestelling niet bezorgd, ik ben al twee weken bezig om reactie te krijgen..
Aanvulling: review aangepast. Mailserver van de winkel werkte niet goed, uiteindelijk reactie gehad via ander platform. Dit is uiteindelijk na een maand netjes opgelost. -
Martijn Schippers
Alles prima, snel verzonden!
Amy
Leuke tas, snel en netjes verzonden! Goed geprijsd ook😉😁
Mandy Dreischor
Hele fijne en snelle service! Vriendelijke mensen en hele goeie en leuke producten
Merel Damhuis
Altijd fijn om hier iets te kopen.
Jeannet Cornelisse
Snelle levering..en heel leuk verpakt met bijpassende sticker erop..
Ineke
Bestelling is keurig verzorgd geleverd! Deze webwinkel is echt een ontdekking: aanrader!!
Marcella Bezemer
Snel verzonden en een prachtig product!
Melanie
Snelle levering en heel leuk verpakt/ingepakt. Dank!
Janneke Leek
Mooie kleding en goede stoelen
Amy Van Gurp
Super fijne service, altijd vriendelijk in de winkel en leuke producten!
Ik kom zeker vaker terug -
Co Appelman
Levering kan sneller en de beloofde gratis inpakservice is niet gedaan, deze bestelling blijft voor mij een eenmalige ervaring.
Marjolein
Sharon is altijd mega enthousiast, behulpzaam en vriendelijk. Heeft een groot hart en passie voor haar winkel en stopt er haar ziel en zaligheid in.
Mooie merken voor de kleding en niet de standaard merken voor kleding en speelgoed.
Topwinkel!
Lianne Duijndam
Altijd een feestje, de pakketten van De Schatten Van. Super assortiment, top mensen en leuk verpakt.
Maaike van Grol
Topwinkel. Fijn (online) winkelen alsof je bij ze in de winkel staat, door de live-verkopen op Instagram.