De Sneaker Reiniger
Webwinkel in duurzame sneakercleaning materialen, zoals sneakercleaners, borstels en sneaker gadgets. Sneaker onderhoud, bescherming, beschermspray en sneaker protect.
Wij zorgen ervoor dat jouw sneakers stralen met de beste producten en tips en trics van De Sneaker Reiniger
Adrian van de Kamp
Fijne webwinkel met uitstekende service
Ferdy Van Diemen
Klein beetje duur wat betreft de sneakercleaning set, maar verder wel snel en goed geleverd.
Hoe beoordeel je De Sneaker Reiniger?
Wim
Mooi op tijd geleverd. Heb het product al eerder besteld dus..... het bevalt goed.
Donny Scheurkogel
Zeer lang wachten, niet netjes verpakt, eens en nooit meer
Antwoord van De Sneaker ReinigerJammer om te horen, we hadden dit graag rechtstreeks van je gehoord.
Anoniem
Snelle levering, zeer tevreden met resultaat.Antwoord van De Sneaker ReinigerDank je wel.
Karin Smeets
Geweldige service, goed verpakt, binnen de aangegeven tijd bezorgd
Antwoord van De Sneaker ReinigerSuper bedankt Karin
Air Tre
Goede levering en service. Helaas, maar inmiddels gewend, de bezorger geeft aan geleverd te hebben maar heeft dat niet gedaan. Dan zijn de cijfertjes weer in orde. In feite liegen en klant wordt blij gemaakt met een dooie mus.
Antwoord van De Sneaker ReinigerSuper dank je wel. En het klopt, de post en de bezorger hebben wij helaas niet in de hand.
Peter W
Gewoon niets mis
mee. Je bestelt en ze leveren gewoon vrij vlotAntwoord van De Sneaker ReinigerSuper bedankt Peter
arjan van den berg
Menno Remerink
top blij mee
Antwoord van De Sneaker ReinigerDank je Menno
Johan Nobel
Snel geleverd en als beschreven
Antwoord van De Sneaker ReinigerHeel erg bedankt Johan
Marcia Boon
Levering was zeer snel en product werkt zoals het moet!
Antwoord van De Sneaker ReinigerSuper bedankt Marcia
Ingmar
Zo doe ik langer met mijn schoenen.
Antwoord van De Sneaker ReinigerDank je wel Ingmar
Sas
Leuke prijs, snelle levering, plakken goed
Antwoord van De Sneaker ReinigerThanks Sas
Dineke van Male
Sneakers zijn weer bijna als nieuw!
Antwoord van De Sneaker ReinigerDank Dinneke
Robbie
Te laat geleverd / foute leverinfo. Normaal niet erg, nu juist expres op besteld maar door vertraging gemist op vakantie.
Antwoord van De Sneaker ReinigerHelaas, we hebben op heel veel dingen inlvloed. Maar PostNL krijgen we nog niet onder controle.
Willeke Van Der Leij
Goede