De Theepotwinkel

De Theepotwinkel

Welkom bij de Theepotwinkel voor uw theepotten en thee.
Online en met onze winkel in Doetinchem, waar we naast theepotten, fluitketels, theemutsen, bekers, enz. meer dan 250 variaties thee verkopen, zowel los als in theezakjes. Ons assortiment organische chocola, heerlijk!

Wij zijn BIO gecertificeerd!! Een steeds groter deel van onze thee is biologisch.

Wij zijn officieel dealer van: PIP-Studio, Blond Amsterdam, Bunzlau, Bredemeijer. Wij verkopen een groot assortiment theemutsen en theebeurzen.

HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen is het bedrijf van Wim en Nora Varwijk.
De zekerheden van https://www.detheepotwinkel.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wim en Nora Varwijk van de Theepotwinkel staan ​​altijd voor je klaar. Sinds 2003 sturen we theepotten en meer over de wereld. Sinds 2009 hebben we ook een winkel in Doetinchem. Wij zijn er voor u met onze speciaalzaak voor alles wat met thee te maken heeft en meer. Ben je op zoek naar een theepot of ander servies (van ontbijt tot diner), dan wij hebben een grote selectie. U koopt bij ons thee, theepotten, bijpassend servies, theemutsen, koffie en nog veel meer. Wij verheugen ons op uw bezoek en adviseren u graag.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.