Beoordeeld met een 9,6 door 1.183 klanten

De Theepotwinkel
Welkom bij de Theepotwinkel voor uw theepotten en thee.
Online en met onze winkel in Doetinchem, waar we naast theepotten, fluitketels, theemutsen, bekers, enz. meer dan 250 variaties thee verkopen, zowel los als in theezakjes. Ons assortiment organische chocola, heerlijk!
Wij zijn BIO gecertificeerd!! Een steeds groter deel van onze thee is biologisch.
Wij zijn officieel dealer van: PIP-Studio, Blond Amsterdam, Bunzlau, Bredemeijer. Wij verkopen een groot assortiment theemutsen en theebeurzen.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen is het bedrijf van Wim en Nora Varwijk.
De zekerheden van https://www.detheepotwinkel.nl
9,6
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wim en Nora Varwijk van de Theepotwinkel staan altijd voor je klaar. Sinds 2003 sturen we theepotten en meer over de wereld. Sinds 2009 hebben we ook een winkel in Doetinchem. Wij zijn er voor u met onze speciaalzaak voor alles wat met thee te maken heeft en meer. Ben je op zoek naar een theepot of ander servies (van ontbijt tot diner), dan wij hebben een grote selectie. U koopt bij ons thee, theepotten, bijpassend servies, theemutsen, koffie en nog veel meer. Wij verheugen ons op uw bezoek en adviseren u graag.
Bekijk Manifest
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- 34190139
- btw
- NL001508342B48
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2019
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.