De Tingieterij
Alex Hofstra
Zeer mooi product, en super snelle verzending.
Chrissy van Arenthals
Goede service, dezelfde dag verzonden en een prachtig product.
Hoe beoordeel je De Tingieterij?
Niels Bekkers
Goed en snel geleverd en van goede kwaliteit.
Martin Schouten
Goede service en echt vakmanschap. Keurige communicatie tussen afzender en de klant. Nogmaals enorm bedankt.
Ton Versteeg
Geweldige service snel geleverd alles was netjes geregeld dank je wel.
marije Rejaan
Mooi product goed verzorgd snel geleverd
Marco Kessen
Goede service netjes geleverd :-)
Ruud Toorenburg
Snel geleverd - - ziet er mooi uit
Dus gewoon helemaal top 👌 -
Eveline van Rooy
1e keer fout gegaan bij de post.
Netjes opgelost en snelle reactie! -
Richard Makkus
Super snelle levering en prima verpakt verzonden!
Toon
Hele goede en snellen service!
Peter Muires
Supermooi!
Maurits
Prima prijs, snelle levering, top!
Fam. HRL
Betaald voor aflevering met handtekening, pakket zonder aanbellen in de heg gegooid. Zelf moeten zoeken. Klantenservice onbeschoft en afschuivend: “niet ons probleem, neem maar zelf contact op met PostNL.” Juridisch is dit onjuist: verkoper is verantwoordelijk tot fysieke overdracht pakket. Betaalde dienst voor levering met handtekening niet geleverd = geld terug verwacht voor geen levering met handtekening.
Verbeterpunten:
• Correct afleveren
• Niet afschuiven
• Klant serieus nemen
• Afspraken nakomen
• Respectvolle service
Rianne Lenderink
Snelle levering. Degene die het als cadeau heeft ontvangen zei 'Wauw Wauw Wauw!' Cadeau viel dus enorm in de smaak
C.j van den Beukel
Leuk orgineel cadeau, voldeed helemaal aan de verwachtingen. En ook snel en goed ingepakt bezorgd.
Sacha Vrolijk
Was iets mis gegaan: ik had er 2 besteld, maar 1 gekregen. Even gebeld en zonder probleem werd de tweede ook meteen verstuurd. No questions asked. Grote klasse!
Glenn Hakkers
Niet te duur, goede kwaliteit en prachtig ontwerp. Ook snel geleverd, ik bestel er zeker vaker.
Gino
In de avond besteld volgende dag direct verzonden , Top !
Sam
Geweldige service pakketje stond op geleverd maar wij hadden het niet ontvangen contact opgenomen en de Tingieterij heeft direct een nieuwe op gestuurd dank hiervoor Jurgen bedankt