De Vegan Dierenwinkel

De Vegan Dierenwinkel

Bij De Vegan Dierenwinkel zijn wij gespecialiseerd in de leukste benodigdheden en lekkerste voeding voor jouw hond of kat. Wij hebben als doel om de grootste dierenwinkel van Nederland te worden om klimaat impact tegen te gaan.
hondenartikelen kattenartikelen hondenvoer

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij De Vegan Dierenwinkel zijn wij gespecialiseerd in de leukste benodigdheden en lekkerste voeding voor jouw hond of kat.

Wij hebben als doel om de grootste dierenwinkel van Nederland te worden. Op die manier verkleinen we samen de carbon pootafdruk van onze trouwe viervoeters en lopen we voorop met een klimaatvriendelijke, gezonde en duurzame dierenproducten.

Wij zijn ervan overtuigd dat een vegan levensstijl voor zowel mens als dier dé oplossing is om klimaatverandering tegen te gaan. Vanuit die gedachten hebben wij onze webshop opgezet.


Bekijk Manifest