De Viltwinkel
Angelina Taverne
Snel in huis
Henny De Jong
Hoe beoordeel je De Viltwinkel?
alie de Boer
Was er blij mee
Rita Steen
Goede service en netjes verpakt. Duidelijke emails over de verzending. Snelle levering! Blij met mijn bestelling
Antwoord van De ViltwinkelBedankt voor je mooi beoordeling Rita! Wat fijn dat je tevreden bent. Daar word ik heel blij van....
Vr.gr. Kirsten -
Siep Muller
Ziet er precies uit zoals ik mij heb voorgesteld, mooie kleuren, goede kwaliteit, en keurig verpakt.
Antwoord van De ViltwinkelFijn om te lezen Siep! Dank je wel voor het geven van je mooie beoordeling.
H. Vermeulen
Uitstekende service, snelle levering en goed kwaliteit
Antwoord van De ViltwinkelDank voor het geven van je mooie beoordeling!
Angelique Van Osta
Super snelle verzending en netjes verzorgd
Zeker voor herhaling vatbaarAntwoord van De ViltwinkelWat fijn om te lezen Angelique! Dank voor het geven van je beoordeling!
Jimmy Carlu
Heel goede service; vlotte communicatie via mail en verpakking+verzending waren top! Echte aanrader
Antwoord van De ViltwinkelDank voor je mooie beoordeling Jimmy. Heel fijn om te lezen!
Nicolette
Mooi materiaal
Antwoord van De ViltwinkelFijn om te lezen!
Eva Poort
Leuk assortiment, snel geleverd!
Antwoord van De ViltwinkelDank voor het geven van je beoordeling Eva!
D.
Wanneer ik ontvang wat ik besteld heb, en dat ook nog eens binnen een paar dagen, ben ik gauw tevreden.
Antwoord van De ViltwinkelDank voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent.
lucca obels
Mooie producten. Goede communicatie.
Antwoord van De ViltwinkelDank voor je beoordeling Lucca! Fijn om te lezen.
RL Koopman
Super handgeverfde viltlapjes, zo mooi!
Antwoord van De ViltwinkelWat fijn dat je zo ook zo mooi vindt! Dank voor je beoordeling!
Gerdien Iedema-Franke
Vriendelijk, snel en goede kwaliteit!
Antwoord van De ViltwinkelWat fijn om te lezen Gerdien. Dank voor je beoordeling!
Anneke Van Gool
Mooie dikke vilt vellen.
Antwoord van De ViltwinkelFijn dat je tevreden bent Anneke. Dank voor je beoordeling!
Gwen
Snelle levering en heel mooi vilt. Tot de volgende keer!
Antwoord van De ViltwinkelDank voor het geven van je beoordeling Gwen. En fijn om te lezen! Tot een volgende keer!
Emily
Duidelijke communicatie, netjes geleverd!
Antwoord van De ViltwinkelDank voor je beoordeling Emily! Fijn om te lezen.
Anne-Carlijn
Snel bezorgd, netjes verpakt en goede kwaliteit materiaal!
Antwoord van De ViltwinkelWat fijn om te lezen Anne-Carlijn. Dank voor het geven van je beoordeling!
Huip Molenaar
Snelle service en netjes verpakt.
Antwoord van De ViltwinkelFijn om te lezen Huip. Dank voor het geven van je beoordeling.
Merel Zeij
Mooie kwaliteit, snelle levering. Heldere conmunicatie.
Antwoord van De ViltwinkelDank voor je beoordeling Merel. Fijn om te lezen!