De Zwembadmannetjes
De Zwembadmannetjes zijn de zwembadspecialisten van Nederland. Alles draait bij hun om zwembaden, zwembadaccessoires en zwembadonderhoud.
Een zwembad aanschaffen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij ons vind je enkel de beste zwembaden per categorie.
Ook het onderhouden van je zwembadwater wordt door de Zwembadmannetjes een eitje. Ze bieden innovatieve systemen zoals Symply Genius zodat jij zorgeloos kan genieten van je zwembad.
Ook houden ze het lekker persoonlijk. Neem je contact met ons op, dan doen we dat graag telefonisch.
Astrid Stam
Goede service. Komen afspraken na
Sneekes Gertjan
Uitstekende informatie,snelle service, correct telefoon gedrag.
Hoe beoordeel je De Zwembadmannetjes?
Walter Mariën
Goede service en geleverd zoals afgesproken.
Machteld
Snelle en correcte levering. Artikel zoals beloofd, communicatie met de mannetjes verliep zeer vlot, ze waren uiterst behulpzaam. Zwembad zelf in elkaar gestoken en alles was compleet. Kinderen hebben al genoten vh zwembad met dit goede weer.
Carla van Hensbergen
Heel netjes geholpen. En met alles meedenken. Ben zeer tevreden
Miranda Van Reken
Zeer snelle levering ruime keuze lage prijzen
Madita Moes
Mooi product voor een goede prijs en zeer snelle levering
Frank Baudoin
Afspraken nagekomen.
Frank
Snelle levering en vooral persoonlijk advies over de producten die geschikt zijn voor mijn zwembad. TOP!
Edwin
Goede prijzen, snelle levering