DeAfvalmaatjes.nl
Sandy
Zeer fijne website, geweldige klantvriendelijkheid en goede service
Iris
snelle en soepele levering, prijs heel netjes en de bak mag maar liefst 9 weken blijven staan. Daar hoefden we geen gebruik van te maken, maar dat de mogelijkheid bestaat kan heel handig zijn.
Hoe beoordeel je DeAfvalmaatjes.nl?
Sandra Oe
Ik had een puincontainer besteld voor het afval van het vervangen van de woonkamertegels. Na het ophalen werd de container echter omgezet naar een bouwcontainer, waardoor ik ruim 200 euro extra moest betalen. De reden? Een paar emmers en puinzakken die tussen het puin lagen.
Heel teleurstellend en onredelijk. Dit was de eerste en meteen de laatste keer dat ik hier iets bestel. Nooit meer!Antwoord van DeAfvalmaatjes.nlBeste Sandra,
We zien in ons systeem dat u inderdaad een puincontainer via ons bedrijf besteld heeft.
Bij het ophalen constateerden wij, zoals u zelf ook al benoemt, dat er emmers en plastic zakken door de gehele container heen zaten. Deze materialen mogen niet in een puincontainer, deze zijn namelijk bedoeld voor alleen steenachtige materialen.
Wij vinden het dan ook erg jammer dat u een 1-sterren review plaatst terwijl u zelf ook benoemt wat de reden is waarom u extra verwerkingskosten van ons ontvangt.
Team de Afvalmaatjes
Martine
Gemaakte afspraken zijn nagekomen. Kon gelukkig nagenoeg alle afval kwijt in de container.
Fijn bedrijf, vriendelijke mensen, goede service. Betaalbaar. -
Jacco
Zeer tevreden over de sevice!
Roy
Prima geholpen. Nette dame aan de telefoon en een prima chauffeur.
Bakkie nodig…… de afvalmaatjes contacten 👌👍 -
Mundi Van Embden
Ondanks melding van de kosten van matrassen verwerken vergelijkbaar was met andere partijen, rekenen ze 50 euro ex btw per matras, terwijl je ze gratis kan brengen naar de milieustraat. Verkeerde informatie leidt tot hoge kosten.
Antwoord van DeAfvalmaatjes.nlGeachte Mundi,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij willen echter graag van deze gelegenheid gebruikmaken om een en ander toe te lichten.
Op onze website vermelden wij onder elke container duidelijk en transparant welke materialen wel en niet zijn toegestaan. In de lijst van materialen die niet in de container mogen, staan matrassen en toppers expliciet genoemd. Dit beleid is noodzakelijk omdat wij deze artikelen niet zelf mogen verwerken en daarom moeten afvoeren via een externe verwerker, wat helaas extra kosten met zich meebrengt.
Bij het ophalen van de container hebben wij vastgesteld dat er vier matrassen/toppers in de container aanwezig waren. Hierdoor waren wij genoodzaakt extra verwerkingskosten in rekening te brengen.
Wij vinden het jammer dat u ondanks deze duidelijke voorwaarden toch ervoor heeft gekozen om matrassen in de container te plaatsen en vervolgens een negatieve beoordeling achterlaat. Wij hechten veel waarde aan transparante communicatie en correcte naleving van onze voorwaarden, en vinden het daarom spijtig dat wij hierop worden afgerekend.
Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard open voor overleg.
Team Afvalmaatjes
Zulfikar
Slechte zaak!
ZS
Slechte Zaak!!
Betsy Lazones
Prima service.
Heel fijn om een tuinafval container te kunnen bestellen waar behalve struiken en stronken ook bestrating en hout van een schutting in kan. Ook 15 % aanhangend grond. Zo kun je teminste je tuin leeghalen. Mooi geregeld! Er wordt ook niet moeilijk gedaan als de container een paar dagen langer blijft staan. We zijn dik tevreden over de Afvalmaatjes. Top!!!. -
Ruud
Snelle levering via de mail goede communicatie.
Wij waren er blij mee. -
rob dusseldorp
prima service
Otto
Malefide organisatie! Wat een slechte ervaring met deze containerleverancier. Ik voel me enorm opgelicht, in een puincontainer is behoorlijk wat zand terecht gekomen hiervoor krijg ik een narekening van 690 euro 2x zo duur als mijn container heeft gekost. Daarnaast is er bij het ophalen enorm veel schade gereden waar men je mee laat zitten, stelletje oplichters. Nooit gebruik maken van deze partij!
Susanne Ledeboer
Geweldige service. Snelle levering en conform afspraak netjes opgehaald.
Joke van Apeldoorn
Geen klachten, alleen maar complimenten
Piet
Bestellen em plaatsen prima. Ophalen heeft ipv 1 dag een week! geduurd met als gevolg plunderen van container en ongevraagd bijstorten...door onbekenden.
Wim
Goede service, snel gehandeld en eenvoudig bestelproces
Adrie
Perfect volgens afspraak geleverd.
Vriendelijke chauffeur.
Prijs kwaliteit top.