ZenGrowth
Jordi merks
5 sterren geef ik niet zomaar, echt niet.
De levering en vooral het persoonlijke bedankje van Eline maken net die extra punt compleet.
Het product is goed, mooi afgewerkt en heeft alles wat ik wil. Hier zal ik veel plezier van hebben.
Ik wens ZenGrowth heel veel goeds voor de toekomst. -
Ursila Bihari
Fijn produkt.
Levering duurde langer dan verwacht.
Hoe beoordeel je ZenGrowth?
hilde lefèvre
Snel, duidelijk, verzorgd verpakt
Antwoord van ZenGrowthBedankt voor je review Hilde :)!
Canan Cakmak
Zeer tevreden, vriendelijk personeel geweldige massage olie.
Marc
Snelle / correcte (!) en snelle levering ! goed product, voldoet prima ! ben er erg tevreden mee !
Bianca
Goede spullen en snelle levering
Frank
Duidelijke communicatie over de bezorging. De producten zijn van goede kwaliteit.
Antwoord van ZenGrowthBedankt voor je leuke review Frank! 😊 We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel de communicatie als de kwaliteit van onze producten. Hopelijk zien we je snel weer!
Marnick Vandamme
snelle levering, goed product voor goede prijs
henny haasen
alles mooi goede kwaliteit
Job Schipper
Snelle levering, persoonlijke service!
Mariella Sciarratta
Goede producten, snelle levering en super vlotte communicatie echt top
R Offermans
Goede en sneller service! Er was iets niet goed gegaan met het bedrag bij het totaal bedrag n.a.v. het totaal. Dit is snel en netjes opgelost, waarvoor onze dank!
Zoë Kreuning
Snelle levering materialen zoals gehoopt
S Schaap
Snelle levering. Goed product
Bill pieplenbosch
Snelle service
Gabriella GAB
Ik heb een massage bedrijf. Ik bestel altijd mijn massage oliën hier
Van Verana. Ik ben echt super blij met de snelle service en hoge kwaliteit producten 🤗👌🏼🙏🏽Antwoord van ZenGrowthDankjewel voor de fijne review Gabriella! We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze Verana oliën en de service! Jouw vertrouwen betekent veel voor ons. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst te voorzien van de beste producten voor jouw massagebedrijf :)!
Caroline Jacobs
Fijne service, geweldige kwaliteit!
Jan Vellekoop
Snelle levering en goede webshop
Antwoord van ZenGrowthDankjewel Jan!
Piet van den Broek
Zoals beschreven op website, fijne matras hoes en licht lekker zacht.
Elisabeth Vermeiren
Snelle levering op de gevraagde dag, makkelijk te installeren en voelt stevig. Mooi afgewerkt
Antwoord van ZenGrowthBedankt voor je leuke review Elisabeth! We zijn blij om te horen dat de levering soepel verliep en dat je tevreden bent met de kwaliteit en afwerking van de tafel. Mocht je nog vragen hebben of tips nodig hebben voor het gebruik, staan we altijd voor je klaar! Veel plezier met je nieuwe aanwinst :)!