DeMolenwinkel.nl

DeMolenwinkel.nl

DeMolenwinkel.nl is dé online winkel in ambachtelijke meel- en graan producten.

Trots familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Vanuit de oude vestingstad Bredevoort wordt nog op ambachtelijke wijze graan gemalen op molenstenen.
9,7

Taal

• Kostas Argyrakis
    Geverifieerde klant van DeMolenwinkel.nl

Mooie producten en goede service

• Paweł Dudka
    Geverifieerde klant van DeMolenwinkel.nl

Delivered quickly, the rye bread was delicious

• Hoe beoordeel je DeMolenwinkel.nl?

• Erwin

snelle en correcte levering

• Thijs de la Court
    Geverifieerde klant van DeMolenwinkel.nl

Een foutje gemaakt in de adressering... toch goed bezorgd!

• Huub Bouma
    Geverifieerde klant van DeMolenwinkel.nl

Prima kwaliteit! Snel geleverd.

• Esther van den Berg
    Geverifieerde klant van DeMolenwinkel.nl

Goede service, prijzen en goede producten. Ook hele leuke mails met tips en adviezen. Aanrader!

• Claudia
    Review voor DeMolenwinkel.nl

Heel snelle levering, de gerst was goed verpakt. Daarna fijne gerechten mee gemaakt. Deze biologische 'volkoren' gepelde gerst is heerlijk!
    Een nacht weken. In nieuw water een uur zachtjes gekookt, daarna 3 uur gebroeid.
    Daarna genieten, met een beetje goede olie, of andere toevoegingen, hartig of met kokosbloemsuiker. Belangrijk: bevat heel gezonde bèta-glucanen!

• Willem-Jan
    Review voor DeMolenwinkel.nl

Eerste bestelling, zou de volgende dag in huis zijn als ik voor 12 uur bestelde. Ruim voor 12 uur besteld en had het de volgende dag nodig of uiterlijk de dag erna. Helaas werd het pas na 2 dagen verzonden door DeMolenwinkel. Jammer! Heb het meel nog niet gebruikt, dus hopelijk binnenkort en hopelijk overtreft het mijn verwachtingen en doet deze teleurstelling teniet!

• LP
    Review voor DeMolenwinkel.nl

Wat betreft de meel zijn we helemaal tevreden, maar wat betreft de zending zijn we niet tevreden omdat DPD niet de moeite nam om het pakketje te leveren maar het bij een afleverpunt te dumpen waardoor we het zelf op moesten halen en wel 4 dagen later.

• Elke
    Review voor DeMolenwinkel.nl

Goed verpakt en snel geleverd!

• Wilma Aarts-Borgdorff

• Wim Jansen
    Geverifieerde klant van DeMolenwinkel.nl

Zou een dag later geleverd worden. Kan begrijpen dat het een dag later wordt maar komt mogelijk vandaag pas (3 dagen later).

• José
    Review voor DeMolenwinkel.nl

Besteld, en fijn dat je het ook kunt afhalen.

• joy
    Review voor DeMolenwinkel.nl

Prima levering en prima product. Ik heb teff meel besteld, waar we injera van wilden maken. Deze zijn de eerste keer nog niet helemaal goed gelukt maar we proberen het nog een keer!

• Fadi
    Geverifieerde klant van DeMolenwinkel.nl

Snelle aflevering en super kwaliteit. Dank

• Rik
    Review voor DeMolenwinkel.nl

Mooie prijzen voor goede biologische producten!

• J Kroon

Prima , en snelle levering

• Arnold van de Worp

snelle levering top product

• L.A.
    Review voor DeMolenwinkel.nl

Snel geleverd. Mijn dochter staat er op dat ik broodjes voor haar maak, zijn de lekerste broodjes volgens haar.

• Claire
    Geverifieerde klant van DeMolenwinkel.nl

Snelle levering prima communicatie.