Decomeubel
Breed aanbod van eetkamerstoelen, tafels, kasten, dressoirs etc. zowel van massief hout als van Lamulux HPL tegen zeer concurrerende prijzen. Ook voor tuinmeubels kunt u terecht bij DecoMeubel. Maatwerk specialist in massief teakhout met meer dan 25 jaar ervaring.
9,4
Filter 535 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 533 met beschrijving

Taal

• Elena Küllmer
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Alles sehr gut gelaufen auch wenn die Lieferung lange gedauert hat.

• Albert de Smalen
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Alles perfect behalve de bezorging door PostNL. Die was super slecht.

• Hoe beoordeel je Decomeubel?

• Sigrun Lackner

Alles ok

• Karin Loggen
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Geweldige eetkamerstoelen en een super snelle levering.

• J. v.d. Bos
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Goede meubels en goede service.

• Frederik Winters

Perfecte service!
    Kwaliteit zoals je verwacht.

• Isabel Alves

Great service. Fast delivery. thanks

• Emmy
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Er werd snel gereageerd op mijn vraag.

• Harald Steffen
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Tolle Stühle für einen guten Preis.
    Lieferung erfolgte sehr schnell. 👍

• Toine Nijenhuis
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Wij hebben 4 eetkamerstoelen op afstand gekocht. De vragen die we hadden werden prima telefonisch beantwoord. De verkoper heeft zelfs een filmpje gemaakt en per whatsapp Verzonden van de gekozen stoelen. Er is duidelijk gecommuniceerd over wanneer de stoelen geleverd konden worden. De snelheid van levering ( binnen 1 week) heeft ons positief verrast. We zijn enorm tevreden over de kwaliteit, het zitcomfort en het uiterlijk van de gekozen eetkamerstoelen. Kortom een prima winkel waar je met vertrouwen een bestelling kunt plaatsen.

• GPT
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Snelle levering, zelfs in kerst periode.

• Eddy Pothoff
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Keurig en snel geleverd! Meubels zijn van goede kwaliteit!

• Vanessa Geeraerts

Artikelen zoals

• Joey van Dam
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs, perfecte service.

• Nathalie
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Snelle respons bij vragen en alles netjes binnen de week geleverd gekregen. Top !

• Stefan
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Ich habe mir 8 Stühle gekauft , der Ablauf bis zur Lieferung hat alles reibungslos funktioniert. Das war meine erste Bestellung bei Decomeubel . 5 Punkte für Decomeubel mehr geht nicht.

• Yvonne de Kleijn
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Mooie prijs en zeer nette service

• Martin W
    Geverifieerde klant van Decomeubel

We wonen in Spanje en hebben voor de tweede keer een bestelling gedaan bij Decomeubel. De eerste keer hebben we 4 eetkamerstoelen besteld, nu ongeveer een half jaar geleden en afgelopen week voor de tweede keer 6 dezelfde stoelen voor in een andere woning. Bestelling, antwoord en verzending ging erg goed. Betaling verliep via paypal en binnen vijf minuten na plaatsen bestelling met betaling antwoord van Decomeubel en kort erop een bevestiging van post nl, met track en trace. De stoelen waren goed verpakt en konden een stootje verdragen. In het kort een aanrader... Het wachten is nu op de tweede zending die onderweg is.

• Dick Berkhout
    Geverifieerde klant van Decomeubel

Prachtige eetkamerstoelen, prima prijs-kwaliteit verhouding, op tijd geleverd

• J P

👍👍👍👍👍