Decomeubel
Katja Paschen
Preis-Leistung, alles bestens. Doch leider hatte Hermes ein Teil der Bestellung einfach zurückgeschickt, aber es wurde unkompliziert und schnell wieder versendet, wir haben alles bekommen und sind super zufrieden mit unseren neuen Stühlen.
Eduard
Prima
Hoe beoordeel je Decomeubel?
Katja
Unkomplizierte tolle Abwicklung
Arsagu
Site de vente sérieux avec un bon rapport qualité/prix. Très bon suivi de commande et emballage bien réalisé vu la fragilité du produit
Peter van Dijk
Prima geregeld
Daniela Bäumer
Rundum zufrieden!
Luc Ruys
Goede ervaring met dit bedrijf, houd zich aan de afspraken.
Ik had 6 stoelen besteld en 1 van de onderstellen was beschadigd, mailtje gestuurd met foto's en een beetje nadien antwoord met een retourlabel. Item terug gestuurd en 2 dagen later had ik al een ander ontvangen. Prima service! Top! -
E Postema
Snel, netjes, makkelijk met 1in3 ideal, tevreden!!
Peter van Vlokhoven
Snelle levering!
Ingrid.
Supersnelle levering. Prachtige producten
Dany B
Makkelijk besteld, goede prijs, snelle levering.
Klaus
Schnelle und und gute Bearbeitung meiner Bestellung. Lieferung und Übergabe sehr gut. Produkt entspricht unserer Vorstellung.
Louis Chamaux
Bon prix et bonne marchandise
Mikael Chauveau
Livraison rapide, correspond à mes attentes
Maria Huisinga
Top levering.
Tom
Gute Ware, schnelle Lieferung! Danke
Linda
Levertijd lang maar wel zoals afgesproken. Erg blij met de nieuwe barkrukken.
Mv
Snel geleverd en prima verpakt
Fam R Van de Wiel
Tuintafel uitgezocht via de site, maar bleek niet meer leverbaar. We werden kort na de bestelling gebeld en daarover ingelicht. Er waren 2 mogelijkheden: geld retour, of andere tuintafel. Het bedrijf bood een mooie vergelijkbare tafel aan en zond ook , per email de maten en tekening. Alles klopte. Vervolgens hebben we voor dit artikel gekozen en binnen een week werd hij keurig afgeleverd. Fijne service, vriendelijk geholpen en mooi product ontvangen. Top.
Liesje
Mooie fauteuil, vlotte levering, duidelijke communicatie
Antwoord van DecomeubelDank voor uw review, en nu snel relaxen in de nieuwe fauteuil 😀😀