Deezbabykamers

Deezbabykamers

Vind hier jouw gepersonaliseerde en leukste kraamcadeautjes. Babyuitzet zoals babynestjes en dekentjes, of als je op zoek bent naar kinderkamer aankleding en verlichting ben je hier ook op het juiste adres. Met mooie merken zoals Little dutch , Annidesign, Happy horse en Meyco
Kraamcadeautjes, babywebshop , baby lifestyle
De zekerheden van https://deezbabykamers.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Deezbabykamers is in 2014 opgericht, en sindsdien steeds meer gegroeid naar een webshop voor Babylifestyle. Ook voor mooie kraamcadeautjes ben je op het juiste adres. Gepersonaliseerd of met een geheel eigen touche. Ik denk graag met je mee.

Belangrijk voor de producten van Deezbabykamers zijn het moet in Europa geproduceerd worden, liefst in Nederland. Zo veel mogelijk duurzame producten zodat het ook bij een 2de kindje nog mee kan gaan. Denk hierbij aan houtenspeelgoed.

Alle bestellingen worden indien mogelijk zorgvuldig maar duurzaam ingepakt. Wat wil zeggen dat verzenddozen hergebruikt kunnen worden. Shop daarom bij Deezbabykamers ...


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.