Dekbed zonder overtrek

Dekbed zonder overtrek

Ons hoofdproduct is een dekbed! Dit maken wij zelf, al meer dan 27 jaar, in Almelo. De grootste voordelen van een dekbed zonder overtrek zijn; bedden opmaken is zo gebeurd want een dekbedovertrek is overbodig, nooit meer je beddengoed strijken, het dekbed blijft goed op bed liggen dankzij de instopstrook aan de onderzijde van het dekbed, de vulling isoleert zo goed dat je het dekbed het hele jaar kunt gebruiken, en wanneer je het dekbed zelf wast gaat het zeker 150-200 wasbeurten mee. Ook hebben wij brandvertragende grondstoffen waarmee wij veilige dekbedden kunnen maken voor bijvoorbeeld een GGZ instelling.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.