Deluxfurn
Bekende design meubels voor een betaalbare prijs. Gratis bezorgd in Nederland & België
fauteuils stoelen
9,2

• Jeroen Pekela
    Review voor Deluxfurn

Het reageren kon wel wat beter en sneller, maar in een drukke periode snap ik dat. Verder zijn onze fauteuils en de bank keurig op afspraak afgeleverd!

Verder zitten ze ook heerlijk en de kussens zijn van kwaliteit!

• Joris
    Review voor Deluxfurn

Aanrader! De levering verliep vlot en goed gecommuniceerd, en de Lounge Chair zit heerlijk.

• Hoe beoordeel je Deluxfurn?

• Thijmen
    Review voor Deluxfurn

Zeker aan te raden! Keurig op tijd geleverd.

Alleen zat het onderstel er niet bij, maar na contact werd het onderstel na gestuurd en ontvangen binnen 2 dagen

Fout keurig opgelost en de stoel zit heerlijk!

• Pieter
    Review voor Deluxfurn

Salontafel is goed en keurig op tijd bezorgd!

• Luke
    Review voor Deluxfurn

Super tevreden over onze salontafel

• Sanders
    Review voor Deluxfurn

Uitstekende service en kwaliteit meubels! Contact met de vervoerder kon wel iets beter

Maar verder top!

Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn.

Mocht je in de toekomst nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag!

• Tom
    Review voor Deluxfurn

Zeer tevreden met het product en de service.

• Desiree
    Review voor Deluxfurn

Tevreden met onze meubels en snel geleverd!

• Antonius Brussel
    Review voor Deluxfurn

Geweldige service vanaf het moment van bestellen! Leverduur 6 dagen en netjes op afspraak afgeleverd.

• Paula

Uitstekende service!

Wij hadden 2 Lounge Chairs besteld. Keurig op tijd, voor gemonteerd en op afspraak geleverd.

Alleen bij 1 van de Lounge stoelen ontbrak er een onderdeel. Het missende onderdeel werd snel na geleverd met een gratis leder behandel kit erbij.

Keurig opgelost!

Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn.

Een missend onderdeel kan helaas altijd gebeuren, dit hebben wij ook uiteraard zo snel mogelijk nagestuurd met een gratis behandelkit als excuus.

Verder wensen we jullie veel zitplezier in onze Lounge Chairs!

• Marco
    Review voor Deluxfurn

Enorm tevreden over onze stoelen!

• David & Larissa
    Review voor Deluxfurn

De Eames Chairs zijn top! De eerste besteld en al snel geleverd. En nu inmiddels de 2de besteld voor mijn partner.

Bedankt!

Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn.

Leuk om te horen dat na jullie tevredenheid ook de tweede stoel is besteld.

Geniet ervan!

• Diether
    Review voor Deluxfurn

Blij met onze fauteuils! Hout is mooi afgewerkt en het leer zit lekker zacht

• Rachel
    Review voor Deluxfurn

Uitstekende service en blij met onze Lounge Chair en salontafel!

• Harold
    Review voor Deluxfurn

Een Eames Lounge Chair en een Salontafel besteld. Deze zijn keurig voor gemonteerd afgeleverd. Verder zijn we ook tevreden over de kwaliteit. Bedankt!

• Birgit
    Review voor Deluxfurn

Enorm tevreden met onze lounge stoelen!

• Jeffrey
    Review voor Deluxfurn

Tevreden met onze Eames Lounge Chairs! Keurig binnen 4 dagen bij ons op afspraak afgeleverd en voor gemonteerd. Een echte aanrader