Design85
Design85 houdt van mooie inrichtingen en gelukkige mensen. Door onze robuuste meubelstukken hopen wij een steentje bij te dragen aan het pure geluk in huis, op kantoor of in andere leefomgevingen. Warmte, dat is waar we van houden én willen uitstralen met onze geweldige, zelf ontworpen (maatwerk) meubels.
9,6
Filter 1042 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 677 met beschrijving

• Remco Dengerink
    Geverifieerde klant van Design85

Netjes per mail op de hoogte gehouden van de status van mij bestelling.

• Cees van Elteren
    Geverifieerde klant van Design85

Er is van alles fout gegaan met de levering van de koerier. Die zijn hun afspraken niet nagekomen en daardoor heb ik uren voor niks zitten wachten. Door de reactie van jullie is alles goed gekomen en ben ik zeer tevreden over het produkt.

• Hoe beoordeel je Design85?

• MCS van der Wal
    Geverifieerde klant van Design85

Snelle service, aardige mensen.

• Debby
    Geverifieerde klant van Design85

Goede service, snelle reactie op vragen via de mail. Mooi op maat gemaakt, super goed ingepakt, snelle verzending en de kapstok staat geweldig! Super blij mee!!

• Carin Roth
    Geverifieerde klant van Design85

Goede en duidelijke communicatie. Op vragen wordt meteen vriendelijk gereageerd. Ik heb de kapstok nog niet uitgepakt en opgehangen, maar ga ervan uit dat deze ook in orde is.

• Monique de Nier
    Geverifieerde klant van Design85

Heel snel geleverd en prachtig kastje

• Sander Kruif
    Geverifieerde klant van Design85

Ik heb gebeld voor informatie en ik kreeg direct duidelijk antwoord. Daarna heb ik gemakkelijk via de website de bestelling gedaan. Top!

• Linda
    Geverifieerde klant van Design85

Blij met eindresultaat! Op maat gemaakt en snelle levering dus helemaal top!

• Thea

Prachtige kapstok Vintage

• Wendy de Gouw
    Geverifieerde klant van Design85

Wat een fijn bedrijf die de rekken naar wens kan maken!

• Teije van der Horst
    Geverifieerde klant van Design85

Prachtige kapstok, Heel goed verpakt en duidelijke instructies. Zou het echter wel aanbevelen met 3 personen te installeren in plaats van 2. Verder niets op aan te merken, voldoet volledig aan de verwachting

• philippe dujardin
    Geverifieerde klant van Design85

correcte levering, best verpakte goederen die ik ooit zag :) kan onmogelijk beschadigd raken, mooie kwaliteit, 10/10 over de hele lijn

• Harma
    Geverifieerde klant van Design85

Fijn contact, snelle reactie en levering.

• E. Van der Hoogt
    Geverifieerde klant van Design85

Goede service. Fijn geholpen n de showroom en met onze vragen per mail. Snelle levering. Product is ook van perfecte kwaliteit. Er wordt meegedacht met persoonlijke wensen van de klant. Maatwerk is mogelijk.

• Marianne Dernison-van Gulik
    Geverifieerde klant van Design85

Alles goed en netjes verpakt geleverd. Goed op te hangen en heel blij met de mooie kapstok. Wij hebben de kapstok Hip.

• Leida Van den ham
    Geverifieerde klant van Design85

Wij zijn heel blij met onze kapstok . Mooi afgewerkt en was makkelijk te monteren . En binnen de tijd geleverd. Een aanrader

• Ronald Verhulst
    Geverifieerde klant van Design85

Vooraf gevraagd of kapstok kon worden aangepast. direct een keurige reactie. Prima

• Marisca Van de voorde
    Geverifieerde klant van Design85

Hele mooie tafel en heel vriendelijk

• Marion

Goede service. Mooi product

• Carima van Pampus
    Geverifieerde klant van Design85

Aardige heren, professioneel en gewoon vakwerk wat ze afleveren!