Design85
Rachelle Méline
Geweldige service en betrouwbaar
Ada
Goed verpakt. Prachtige kapstok
Hoe beoordeel je Design85?
Anja Veldscholten
Snelle levering. Zeer snelle terugkoppeling per mail. Goed stevig product. Aanrader
Wendy
Prachtige solide kapstok
Bjorn
Super mooie kapstok, goede service en uitstekend geleverd!
Willem berendsen
Mooi product, goede kwaliteit, soepele levering, maakt verwachtingen waar.
Nicole Warren
Vanwege de smalle hal hadden we zelf een idee voor een garderobekast. Dit hebben we besproken en het is tot in de puntjes uitgevoerd. Het resultaat is precies zoals we voor ogen hadden – stijlvol, praktisch en perfect passend in de ruimte. We zijn ontzettend tevreden!
Marieke
Erg blij met de tafel, topservice en goede kwaliteit
Sandra
Geweldig product. Stevige kwaliteit.
Marianne
Ben helemaal blij met de kapstok "Stralend" . Hij blinkt idd als een zonnetje in mijn hal. De montage hebben we met z'n drieën gedaan en dat was ook nodig. Op mijn vragen kreeg ik goed antwoord. Enige minpuntje was dat er in de beschrijvjng gepraat werd over stickers op de planken, maar die waren er niet. Prima bedrijf, ik kan het van harte aanbevelen.
Dennis
Mooie kast, fraai design en keurige bezorging!
Arno en Natasja
Wij wilden graag een afwijkende maat en dat was geen probleem. Nette service, snel geleverd, mooi en stevig.
Ben Schouten
Het zou 5-10 werkdagen duren maar binnen enkele dagen stond ons bestelde bureau al voor de deur! Aangenaam verrast een top service!
Conny Geurts
snelle service, makkelijk in elkaar te zetten, mooi resultaat!
Kevin Mak
Goede service en zeer mooi meubel. Ze gaven zelfs een extra doosje beits mee, zodat we een plank in dezelfde kleur naast de kapstok kunnen hangen.
Cobie Riksten
Heel tevreden over het product. Was goed verpakt. Gemakkelijk te monteren.
Hetty Weijkamp
prijs kwaliteit prima, snelle communicatie en snelle levering. Top!
Renee
Vakwerk!!
Simone
Snelle levering, stevig verpakt. Mooi design, zoals op de afbeeldingen, staat super mooi. Minpunt de instructies voor het monteren, had graag visuele instructies erbij gezien dmv afbeeldingen, het is gelukt maar ging wel moeizaam.
Ed en Evelien Noordhuizen
Door de kennis en ervaring van Mark en Kevin is het resultaat van onze op maat gemaakt kapstok top. Erg blij mee.