Detoxen.eu
Nellievd
Bestelling geplaatst op 26 januari 26 en betaald. Niets ontvangen. Geen reactie op latere telefoontjes en e-mails. Er is geen contact meer te krijgen.
Antwoord van Detoxen.euWat vervelend om deze review te lezen. Wij hebben echter sterk de indruk dat deze beoordeling mogelijk niet voor onze winkel bedoeld is, maar voor een andere onderneming met een vergelijkbare naam.
Wij herkennen de beschreven situatie namelijk niet en vinden het jammer dat wij hierop worden aangesproken terwijl het waarschijnlijk om een misverstand gaat.
Zou u alstublieft willen controleren of u de juiste winkel heeft beoordeeld? -
Karen
Snelle levering van een goed product
Hoe beoordeel je Detoxen.eu?
Karina Vdf Krus
Snel geleverd
Valérie Smit
Vlot en goed.
Katrien
Fantastische service, behulpzaam , klant eindelijk, top mensen !!
Marrion Bekendam
Goede service en heel betrouwbaar!! Super snelle levering!!
Marjo van der Linde
goed!
Danny Vanderheiden
Volgende dan al afgeleverd
Joris
Al jaren een uitstekende kwaliteit zilverwater en snelle levering
Anneke van R
Ging iets mis met online bestellen, bedrijf heeft zelf contact met mij opgenomen en en het perfect in orde gebracht.
Francisca
Duidelijke communicatie via mail gehad
A van der Sluis
Er was n misverstand wat betreft de zending achteraf gezien van mijn kant.
Telefonisch contact gehad en duidelijke uitleg gekregen.
Verder ook zo nog n leuk spontaan gesprek gehad.
Ik zal beslist nog wel eens gebruik maken van hun service en als het goed is heeft n kennis ook het voetenbad besteld.
Maurice Timmermans
Betrouwbaar, snelle levering, duidelijke communicatie
Marije
Heel tevreden! Met het product én de service die ik ontving toen ik belde met een vraag over bezorging in Duitsland. Snel en vriendelijk, heel fijn.
www.hangoortjes.be
Top product , netjes en snel geleverd , correct bedrijf .
Marleen Van der Eng
Bastian Van Stigt
Zeer goed contact gehad, bedrijf levert goede informatie en beantwoord eerlijk je vragen. Zelf heb ik eerst goed onderzoek gedaa
Hennie Kamerman
Snel in huis en fijne verzending
E.G.
Uitstekende producten voor een goede prijs.
Lieve De Mulder
Super snelle levering