Deurbelsets.com
Rob Seegers
Snelle service en snelle after sales.
Richard Klein Swormink
Levering volgens afspraak en retour snel verwerkt.
Hoe beoordeel je Deurbelsets.com?
Piet
Levering duurde 1 dag langer dan beloofd. Maar de tracking was wel erg goed en nauwkeurig. De bezorging was verder prima, en de installatie een fluitje van een cent.
WM Rinkema
goede en mooie bellen. eenvoudig en snel geleverd.
Johan Wit
snelle en accurate levering ook bij terug betaling
Gaston Van Dyck
Goed klinkende en mooie deurbel!
Kees Stolk
Geïnstalleerd en doet wat hij moet doen en de installatie is een fluitje van en cent Top
Tinus
makkelijk te bestellen, snel geleverd. Gewoon TOP!
Henk Gilbers
Werkt prima en dat zonder battery!
Huub Wortelboer
Mooi prijs
Eduard van der Pol
Snel de site gevonden, bijzonder ruime keuze deurbellen en gelijk gevonden wat ik zocht: buiten geen batterijen nodig en binnen in het stopcontact. Werkt dus altijd. Check bij trustprofile.nl: super. Ondanks kerstdrukte snelle levering, goed verpakt, scherpe prijs. Heel erg blij!
Gon Smits-Viehoff
besteld en vlug geleverd
Herman Kemperman
Uitstekende deurbel zonder batterij en met 4 ontvangers, zodat we nooit meer een beller niet horen.
hans Uilenhoed
Het zou met gemak vijf sterren kunnen, een bijna geruisloze levering, jammer dar geen TRACK en TRACE code werd gestuurd.
De (overbodige) handleiding is pietepeuterig ,aar is op internet snel te vinden en bovendien erg duidelijk.Antwoord van Deurbelsets.comBeste Hans,
Bedankt voor je beoordeling. Het kan zijn dat de track & trace in je spam is beland. Onze klanten ontvangen normaal gesproken direct bij verzending een track & tracenummer. Wij wensen je een prettige jaarwisseling. -
Danny Van den Broeck
Dag later geleverd aan huis,enkele minuten later
Dag na bestelling geleverd aan huis, na enkele minuten in werking,prima deurbel voor betaalbare prijs. -
Meester K
Perfecte snelle levering en vriendelijke, goede uitleg op mijn vraag naar de montage.
Ron van Belzen
Prima service
Andre Koopmans
Snelle levering en snelle instalatie.
Kris
Vlugge en correcte levering.
Antwoord van Deurbelsets.comBedankt voor je positieve beoordeling Kris. Veel plezier met de deurbelset.
Thomas Goossens
Bel werkt perfect. Snelle levering.